1995 Renault Clio 1.2 RL -----> PROJECT Track car
homolomo? (homologacija da nau zmedejero_13 napisal/-a:Je že kupljena, in pa ja kot je andrej86 napisal, od uporabnika ziiga.BigMAc11 napisal/-a:Kje pa misls kletko kupt?

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
lol sej me ne sam tale homologacija rata malo velik detajl ko te poličnik ustavi anejero_13 napisal/-a:od gdaj pa tebe zanimajo detajli. bo ko bo, če bo

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
jero,men takle hibrid že 7 mescov crkuje domajero_13 napisal/-a:od gdaj pa tebe zanimajo detajli. bo ko bo, če bo
no saj ne rečem da ti ne rata, če pa se motiš pa še ti mojega k tvojemu pod jabko postavim
In kaj mi bo lahko, če bo vse homologirano? drugače pa če kolegu na izrednem tehničnem niso pošinli da ma 2.0 namesto 1.4 not, mislim da tud pri men ne bo neki krize z motorjem, ker sta na pogled, razen sesalnega kolektorja in načina vbrizga, praktično enaka.andrej86 napisal/-a:jero,men takle hibrid že 7 mescov crkuje domajero_13 napisal/-a:od gdaj pa tebe zanimajo detajli. bo ko bo, če bos tem rollcagom pa verjemi da boš magnet za policaje in da bojo vrtali, zakaj ima "daily car" roll cage noter,posledično zakaj ga rabi 1.2 ? pa še bojo havbo odprli.
no saj ne rečem da ti ne rata, če pa se motiš pa še ti mojega k tvojemu pod jabko postavimpa še lahk maš kar mojo nepremičnino

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Če naletiš na tapravga, boš itak ostal brez tablic, tud če boš imel homologirano skoraj vse, dost je da se zapiči v stojne vijake ali 5mm distančnike
Če misliš imet track day avto, pol ga tud zrihtej do te mere (zato mi je bilo čudno kaj rabiš visokotonce na poflockani armaturi
), da bo užitek na pisti in boš moral potrpet samo do tja in nazaj
Glede na to da rihtaš avto ki je v osnovi vreden par 100€, mislim da si ni težko privoščit še enga daily cliota za male pare, pa se spodobno peleš v obeh primerih
Pač večina si nas ne more privoščit 2 avtov, zato avte za vsak dan rihtamo da se dobro peljejo tud ko te prime ane, samo vseeno, če maš na videz in uho (ker policaj itak kar je sumljivega vidi in sliši) blizu originala, ni panike, homologiraš tiste fedre in feltne/gume, pa ne bo noben vedu da maš večje diske, tekmovalne ploščice, lahke feltne, nastavljive amortizerje, de-cat, hid. ročno,....medtem ko če maš v čist navadnem avtu kletko, si že obsojen na stalna vprašanja v smislu: "Kaj pa rabte tele cevi v avtu, je to homologirano?".
Sicer avto je tvoj, delaj kar hočeš, mi je všeč da greš v to smer, samo malo pomisli za naprej, ker če pogledaš finančno, ali maš 2x izrednega tehničnega + kazen, ali pa si za isti denar kupiš še en avto + registracija/zavarovanje. Pa mislim da v LJ boš kar opazen in ne vem če te bojo samo 2x/leto ustavli policaji
Če misliš imet track day avto, pol ga tud zrihtej do te mere (zato mi je bilo čudno kaj rabiš visokotonce na poflockani armaturi
Glede na to da rihtaš avto ki je v osnovi vreden par 100€, mislim da si ni težko privoščit še enga daily cliota za male pare, pa se spodobno peleš v obeh primerih
Pač večina si nas ne more privoščit 2 avtov, zato avte za vsak dan rihtamo da se dobro peljejo tud ko te prime ane, samo vseeno, če maš na videz in uho (ker policaj itak kar je sumljivega vidi in sliši) blizu originala, ni panike, homologiraš tiste fedre in feltne/gume, pa ne bo noben vedu da maš večje diske, tekmovalne ploščice, lahke feltne, nastavljive amortizerje, de-cat, hid. ročno,....medtem ko če maš v čist navadnem avtu kletko, si že obsojen na stalna vprašanja v smislu: "Kaj pa rabte tele cevi v avtu, je to homologirano?".
Sicer avto je tvoj, delaj kar hočeš, mi je všeč da greš v to smer, samo malo pomisli za naprej, ker če pogledaš finančno, ali maš 2x izrednega tehničnega + kazen, ali pa si za isti denar kupiš še en avto + registracija/zavarovanje. Pa mislim da v LJ boš kar opazen in ne vem če te bojo samo 2x/leto ustavli policaji
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
jero_13 napisal/-a:Ja je že res, sam velik je tud odvisno kako voziš in kakšne bedarije delaš po cesti. Če si kulturen in jim ne daš povoda da te ustavjo, te pomoje nima za kej bit strah.
tud jaz sem bil tak,pa sem vozil in razmišljal tak, pa sem dobil zastonj nepremičnino

.jpg)