Matr sm jezn k tlacte te haube na navadne cliote pol k jo pa ksn lastnik 16vja nuca(v tem primeru jst) je pa ni nikjer.Al ne gre nc bols zgleda pa tud ne nevem kako lepo na navadnem cliotu.
Nightmare. ne vem zakaj se obremenjujes... Am tut XiWang mi je omenu da rabis havbo in sm mu reku da ce kej najdem k bi blo vsaj prblizn ql da bom sporocu naprej. Valda ste bol pomembni vi k mate 16v-je, kokr pa jzt k loh dam gor tut un sranje od poliestra pa bo zgledal isto. Tko da se ne razburjaj za brez veze. Ce kej najdem dobis PM, OK?
Sej ni blo zdej tko resno misleno. Sam pac,ja mas prou vi lahk bulo tud nalimate zau mi pa n emormo nataknt navadne haube gor.Pa se to je,da sm jezn k jo usi prej najdete k jst.
nightmare napisal/-a:Matr sm jezn k tlacte te haube na navadne cliote pol k jo pa ksn lastnik 16vja nuca(v tem primeru jst) je pa ni nikjer.Al ne gre nc bols zgleda pa tud ne nevem kako lepo na navadnem cliotu.
Evo night tle te pa morm podpret,to tut mene ob zivce spravlja
ce rabs sprednje amortizerje z apex fedri mi sporoc na zasebna prodam kuj minimaln dnar k se mi valja doma mam tut papirje u moji temi pa lohka vids kolk je bil clio spuscen, k je seen navoj dodatno odrezan
No da se updateam vse skupi, z novimi feltnami se je tut rahlo spremenu plan. Avto bo bol retro scena, in ne vec 16v (pomoje si bojo lastniki ventilceu kr mal oddahnil). u glavnem avto bo se zmeri spuscen, tko da bi znal zgledat s platisci od GTT zlo zlo zanimivo. Pa se pustimo presenetit.
JEro_13 kakega cliota mas ti 1.4RT navadnega ? oprema ? navadne haube za cliota pa najdes v vsakem ovinku. Ne glih bele ampak dobro. Sam poiskat je treba. Pa prej najdes tud haubo od 16V kot eno elektro servo pumpo ki jo jaz potrebujem.
jero_13 napisal/-a:OK. da mal updatam tole temo. Havba od 16v-ja ni bla kupljena zaradi stanja v kaksnem je, na zalost. Bla je potolcen in rjava, ampak to se nebi bil tak problem, sam kaj ko je bla se kriva zraven.
jero_13 napisal/-a:OK. da mal updatam tole temo. Havba od 16v-ja ni bla kupljena zaradi stanja v kaksnem je, na zalost. Bla je potolcen in rjava, ampak to se nebi bil tak problem, sam kaj ko je bla se kriva zraven.