Ves kaj je jeb@ pomoe men prej podrajsa z odbijacem kot pa z blatnikom Blatnike ze lahko poknem ven, sam kaj z odbijacem naredit , bi ga mogu iz notrenje strani malo porezat
eibach so 58 000sit pr amortizerju k sm bil lih prej tam, avto znizajo za 3-3,5cm...lahko pa vzames za isti dnar sportline izvedbo k ga pa zniza za 4-5cm.
thesharky napisal/-a:eibach so 58 000sit pr amortizerju k sm bil lih prej tam, avto znizajo za 3-3,5cm...lahko pa vzames za isti dnar sportline izvedbo k ga pa zniza za 4-5cm.
ja samo za 4-5cm je pa pomojem res treba trsat se amortizerje...ce kaj vem ker ce ne bi blo treba trsat amortizerjev bi ga jest ze spustil se mal samo pol so se amortizerji...ker mi ze sedaj pri polnem avtu na luknjah zadej malo podrgne v blatnik notr...pol bi pa imel se vec pi*darijo...
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Baje da ce so amortizerji dost novi in niso zjebani naj ne bi bilo treba, tko mi je reku ... sam pa ne wem no. Meni logika govori da ce je fedr krajsi je treba tut z amortizerjem neki narest ce ces da se avto pelje tko kot je treba ne da samo zgleda.