Ja motor trokira, komej obrate dobi, ga mori in se nism pogruntou kaj je. Sumim da je ksn ventil skurjen in morm u pondelk kompresijo pomert, da vidm kaj je. Ko ugotovim bom pa itak sporocu.
Bam: zmigouce mi je en frend po e-bayju narocu, dau sm pa 70eur, mreza pa se pride, ja sipe so pa od trobca, mi pa samo se soverjeva manka!
Ja samo se eno prednjo desno lahko dobis, za soferjevo bo pa treba se mal pocakat, vetrobranska bi se pa marbit se najdla. Ja prlet en dan mal mem da ksno receva, hehe.
Svamca napisal/-a:
Bam: zmigouce mi je en frend po e-bayju narocu, dau sm pa 70eur, mreza pa se pride, ja sipe so pa od trobca, mi pa samo se soverjeva manka!
Svamca napisal/-a:
Aja no, motor zdej laufa, pa kolkr se mi je zdel je bla spet ena banalna stvar in ne kak skurjen ventil. Problem se je skrivou pa pod autam., namrec cev za povratni bencin je bla dvakrat prepognena in je pristisk ostajal v vbrizgu, tko da je su vs bencin u motor. Posledica tega je pa blo da je motor zalivalo in ga morilo. No vazn da zdej laufa in se spet lahko po svet vozm, hehe.
ODLICNA PETKA :D svaka cast da se kak folk cen petko :d a motor si sam not ugradu ? (ce je ze napisan se oproscam, ker sm sam preletel strani) mam tud sam narocen 1.4e, pa malo brskam kir mi bo pomagu not dat
basi97 napisal/-a:ODLICNA PETKA :D svaka cast da se kak folk cen petko :d a motor si sam not ugradu ? (ce je ze napisan se oproscam, ker sm sam preletel strani) mam tud sam narocen 1.4e, pa malo brskam kir mi bo pomagu not dat
fsm
Ja kar je na autu, sm use sam naredu, me pa caka se en tak motor za vgradit v se eno 5ko, je ze dost prakse na energyjih.