Clio 1.8 16v l91
Eto, dans sm mau posliku dodatno, avto je neopran (pac zimi primerno), drugac pa upam da je zdej povsem pripravljen za zimo.
Kot vidte, so gor za cez zimo feltne od ph2 Cliota, turbince so pa kle zraven pr men u sobi, na toplem.
Tadruge turbince so pa u garazi, gredo u najkrajsem moznem casu na peskanje, potem pa v grafitno sivo, ze skor svetlo crno, barvo. 
Dolil sem tudi malce olja (1,5dcl), 2dcl antifriza, pa kake 2l cistila za sipe, tako da kar se tekocin tice, naj bi blo zdej use upedenano.
Aja, pa meglenke sem zamenjal pa naredu tko, da delajo. 
Pa se slike:

Dolil sem tudi malce olja (1,5dcl), 2dcl antifriza, pa kake 2l cistila za sipe, tako da kar se tekocin tice, naj bi blo zdej use upedenano.
Pa se slike:

Mam original, samo moj je letnik 93, ter s tem posledicno ph 1.5 (razlika je v tej zadnji havbi, pa v tem, da ima bele, namesto rumene meglenke, pa benz pumpa ima drugacen pritisk, kot pr tvojmu), tvoj je pa 92, je pa ph 1.DragR napisal/-a:A zadnje havbe nimas original? Ker jaz mam zadi emblem Clio 16V ne pa sam Clio.Mah men ga je pa skoda furat pozim sploh, tko da bo celo zimo v garazi...
Uh to pa nism vedu da obstaja tale polovicna fazaDuli napisal/-a: Mam original, samo moj je letnik 93, ter s tem posledicno ph 1.5 (razlika je v tej zadnji havbi, pa v tem, da ima bele, namesto rumene meglenke, pa benz pumpa ima drugacen pritisk, kot pr tvojmu), tvoj je pa 92, je pa ph 1.
Sej ce pogledas Williamsa, je Willi 1-ka isto ubistvu isti kot ph 1,5 (oba sta prsla leta 93) ker ima bele meglenke pa kromiran Renault pa Clio napis.DragR napisal/-a:Uh to pa nism vedu da obstaja tale polovicna fazaDuli napisal/-a: Mam original, samo moj je letnik 93, ter s tem posledicno ph 1.5 (razlika je v tej zadnji havbi, pa v tem, da ima bele, namesto rumene meglenke, pa benz pumpa ima drugacen pritisk, kot pr tvojmu), tvoj je pa 92, je pa ph 1.Zanimiv kaksne stvari so sli spreminjat.
In ker ma vec pritiska v pumpi ph1 al ph1.5
Tako, hmal bo Miklavz, pa me zanima, kaj si mislite o distancnikih. Dal bi gor 15mm-ske, spredi in zadi. Bo to poslabsalo vozne lastnosti? Za koliko bolj bo obremenjeno podvozje (lezaji, roke, gumice...)? Se mi splaca to delat? Ma kdo kaksno konkretno ponudbo, kolk bi use skup kostalo? Rabu bi distancnike in sraufe.