Kar se pa poplav tice je pa res kriza. Koliko skode je to nardilo, predvsem tistim, ki niso ze tako imeli skoraj nic (brez zavarovanj), zdaj so pa sploh ostali brez vsega.
Obnova Williamsa
Jutri bodo menda zaceli odpirat motor. Samo zdaj res ni vec odvisno od mene. Bo ko bo, resnicno pa upam da cim prej, ker ga ze zelooooooo pogresam!!!
Upam, da bo Schkorc tu pa tam prilepil kako slikico kako zadeva napreduje.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

-
bluerunner
Po dolgem casu se spet malo oglasim.
Zanima me, ce kdo ve koliko pridejo vsi nosilci za motor. So enaki kot pri 16V. Ce kdo ve naj prosim napise.
Zanima me, ce kdo ve koliko pridejo vsi nosilci za motor. So enaki kot pri 16V. Ce kdo ve naj prosim napise.
Zadnjič spremenil robi1000, dne 11 Nov 2007, 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.

Vijake na glavi sm dau jst stare in zaennkrat mi se drzi.Tud na servisu se ne spomnm da bi kdaj dajal gor nove vijake.Itak so bli u startu zategnjeni z moment kljucem in jh bos mogu tut zdej tko da pomojem ni panike.Pac problem je ce jh pretegns.Lepo zacni zategvat z man kilami in jih sprot dodajej pa pomoje neb smelu bit nc narobe.
Heh, danes sem bil na Renaultu, pa malo povprasal za ceno novih nosilcev. Drzte se... 241 eur za tri nosilce (samo gumice brez tistih kovinskih delov).
Sicer moji niso lih ne vem kako fuc, ampak ce je ze motor zuni... Jah bom prasal se pri Vergalantu.
Sicer moji niso lih ne vem kako fuc, ampak ce je ze motor zuni... Jah bom prasal se pri Vergalantu.

da ne bo pomote je vargalant ... stevilko mas pa tam k so telefonske stevilke, pa tud spletno stran majo ... mal tle poglej, res najbolj pa da poklices ... http://www.vargalant.si/html/prodajni_program.html
Lp RoZleht