No kaj nej recm... nekam pa lezemo ane Dons se je nasa zver sama zapelala mal naokrog in koncala na prikolci. Seveda sumljive poglede sosedov je pozrocil 1.8, brez izpusnega sistema razen kolektorja.
Drgac pa ne, pokrovckov nimam Bomo ze iz poliestra kej spacal
tako do zdej je spisek stroskov taksen...
- 400eur avtomobil
- 200eur rezervni clio
- cirka 40eur prevoz
- 70eur hauba
- 10eur luci
- klepar je djau de minimum v najbol primeru 200eur Sam kar je je. More bit postiman
Dobr no, sej nism mislu na zaljiv nacin. Dost je pa sprednji del zbit, tako da 200eur ni nevem kako veliko, sploh ce bo potem use tako kot novo. Se zmeri dobis poceni 16v-ja za ta denar, ki si ga zgori omenu.
Sem za foro stehtal feltno od williamsa ker jih mam se doma, cakajo spomlad (se nevem al zlate al srebrne ostanejo)...priblizno 6,5 kg ima ena feltna Kaksno barvo bi vi zbral zlato al srebrno...mene mika zlata ceprov srebrna ni slaba ?
Duli napisal/-a:Dobr no, sej nism mislu na zaljiv nacin. Dost je pa sprednji del zbit, tako da 200eur ni nevem kako veliko, sploh ce bo potem use tako kot novo. Se zmeri dobis poceni 16v-ja za ta denar, ki si ga zgori omenu.
no se opravicujem ker definitivno ni bilo tako misljeno bolj v hecu kot ne
Drugace glede barve litk je odvisno kaksne barve je avto. Moje grejo zihr v zlato
houseboy napisal/-a:Sem za foro stehtal feltno od williamsa ker jih mam se doma, cakajo spomlad (se nevem al zlate al srebrne ostanejo)...priblizno 6,5 kg ima ena feltna
No potem sva na istem moja stehtana ima sicr 6,8 samo recimo da misliva iste
Drugace je pa gizmo prilepil en spyshot direkt od kleparja
killah bee napisal/-a:Ne spuscaj se na nizek nivo! Komentar je bil dokaj na mestu
Misls de je bil? Hmmm...nevem nevem. Da je sasija prevec zvita? Me zanima kaj naj bi bilo zvitega. Cvikl je na desnem sprednjem kraku zaradi deformacije vezne plosce, ki je porinila celotni sprednji del sasije navzven. Potem... zverizen je konce sasije na levem kraku. Nima nobene veze z optiko, razen vpliva na vpetje mosta na vezno plosco ter pozicioniranje vezne stene. Drugo je vse celo. Razen zadnji most je na levi strani malo kriv.
Ce te se kaj zanima in bi rad napenjal mozgane se obrni name. Hvala!
in se enkrat za konec za tiste, ki jih zanima zakaj so gume postrani? ZATO, ker so nosilci, ki pridejo vpeti na pesto zviti