Moj avto je, ko je bil kupljen, imel vso opremo, tudi opcije, saj ne, da bi jih bilo veliko.
Imel je inštalacijo za telefon (ja, to je bila včasih velika stvar
In jaz sem si jih želel imeti, ker so mi bila lepa. Pa original
Recimo, lansko leto je en butast italjan prodajal ta platišča na eBayu za 3200€

Nekaj let nazaj, nek anglež za 1200 funtov...
Potem se pa lansko jesen ustavim z ZOE na polnilni postaji pri Kristalni palači in tam se že polni Nissan Leaf. Stopi tip ven, eno rečeva in nekako nanese na to, da tole nista najina edina oz. prva avta, da imava doma še enega. In oba imava doma Avantime!
Pa mu rečem, da če bo res prodajal avto, naj me pokliče, mu takoj odkupim feltne. Za dober denar.
In tako mine pol leta, ko mi uporabnik @Hauba pošlje SMS z linkom na avto.net
In na tem linku Avantime, 2.2dCi z 18" Olympia platišči! Čaki malo, si rečem, tole je pa zagotovo avto tistega tipa... kje imam njegov kontakt?
Mu pišem, če je avto njegov in da bi jaz feltne odkupil. Nekaj dni kasneje mi odpiše, da ja, avto je njegov in koliko bi mu jaz ponudil. Sva malce cenkala, na koncu sem pristal na 500€ in jaz mu dam svoje 18" Če se mene vpraša, super posel.
No, potem se je še malce zapletlo, ker ET mojih 18", ki so z VelSatisa ni OK in sem mu moral kupiti še distančnike, pa feltne so en mičkem jajčaste in popraskane, tako da gredo sedaj direkt k Španu na ravnanje in potem h Koritniku na barvanje...
Jih pa mam, a ne...