Lp
Clio Williams l.94 No. 6035
Že dolgo sem imel idejo, da bi vrtalnik od Minicrafta in primeren nastavek lahko bil super za pucanje aluminija, pa nekako nikoli nisem prišel do tega, da bi dejansko probal. No, zadnjič mi je ratalo in nekje po 10 minutah dela je nastalo tole:
Uganite katera stran je bila spucana

Če bi uporabil malo polirne paste in pa nove ščetkice, bi bil rezultat verjetno še boljši!
Uganite katera stran je bila spucana

Če bi uporabil malo polirne paste in pa nove ščetkice, bi bil rezultat verjetno še boljši!
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Čeljusti so narejene za 28mm debele diske, snel sem jih pa z Megana R26. Feeling original bremz na Williamsu mi je zelo všeč, tako da bom enkrat zračunal razmerje pri originalu, potem pa to uporabil za izračun končnega cilindra točne velikosti. Zdej najprej verjetno od Clia CUP (k mam lih enga na polici), pol bom dal pa gor 23.8mm, dokler ne dobim kej še bolj pojačanga (če se izkaže da je sploh treba), oziroma grem na kak dvojni setup, sam to ni neki kar bi se lotil zdej v kratkem. Clio Gr.A je imel 27mm, samo tam ni blo servo ojačitve in pa zdej iz glave ne vem kake batke je mel v čeljustih. Mah bomo vidl. 
Diske bom verjetno vzel kar od Alcona, samo morm prej narest zvonce, da bo to skup pasal.
Sama čeljust ma pa drgačno pritrditev na pesto (šravfi so obrnjeni za 90 stopinj in gledajo v center pesta), tako da ni čisto direkten swap, se pa da.
Diske bom verjetno vzel kar od Alcona, samo morm prej narest zvonce, da bo to skup pasal.
Sama čeljust ma pa drgačno pritrditev na pesto (šravfi so obrnjeni za 90 stopinj in gledajo v center pesta), tako da ni čisto direkten swap, se pa da.
Clio 2.0 16V Williams 94'

.jpg)