Operacija: "TURBO"...
ja cist prevec so hude za moj retrovizorjero_13 napisal/-a:Ej sam so pa res hudo zgledale v retrovizorju, Initial D direkt
jest tut meu rmene

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
semering bom ze dobil, rabim pa kapoZiiga napisal/-a:ti kr s pokazu ni sam frtajlr kapa ampak vseskup k pride n glavo aneTi rabs pol sam semering k pride pod frtajler?..
kr ce... poj mi ga prnes en dan al pa mere povej pa tim novga zrihtu
kam jih bos pa dal, na celo?jest tut meu rmene Twisted Evil
ti bi najprej avto mel
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
sem sel na servis da bi mi nastavili TPS(ker sem ga menjal, pa se ga brez testerja ne da nastavit), vprasam v pisarni ce imajo tastar tester, ker z novim se ne da, pravijo da imajo ni problema
mehanik ga potem priklaplja na nov tester, ceprav sem mu govoril da ne bo nic, on pa da ja, da more bit....pa ni bilo
stari tester je pa "neki pokvarjen"
najbrz se mu ga ni dalo iz pajcevin ven vlacit, ali ga pa sploh ne zna uporabljat
pa napako na map senzorju javlja in se ne enem (samo to je bilo ze pretezko povedat)
mehanik ga potem priklaplja na nov tester, ceprav sem mu govoril da ne bo nic, on pa da ja, da more bit....pa ni bilo
stari tester je pa "neki pokvarjen"
najbrz se mu ga ni dalo iz pajcevin ven vlacit, ali ga pa sploh ne zna uporabljat
pa napako na map senzorju javlja in se ne enem (samo to je bilo ze pretezko povedat)
tapoceni obd testerji se ne zastopijo z avtom, kaj drazjega pa nebi kar za hec kupoval
ce bi vedel da sigurno dela potem bi ze nabavil.... pa tudi ce bi se ze zastopili z racunalnikom od masine, se vedno ne zna brati ABS-a in klime,
tega niti renaultov CLIP ne zna

ce bi vedel da sigurno dela potem bi ze nabavil.... pa tudi ce bi se ze zastopili z racunalnikom od masine, se vedno ne zna brati ABS-a in klime,
tega niti renaultov CLIP ne zna
sem prisel do testerja (ziiga hvala
),
pa tps niti ni bil tako zelo faljen, glede na to da sem ga kar na pamet nastelal
avto zdaj lepse laufa v prostem teku, kaj se dogaja pod polnim gasom pa ne vem ker je bila prevec guzva na cesti
ko prizgem klimo mi obrate nazge na 1500 in tam ostanejo
tudi ko jo ugasnem se cudno obnasa
upam da bo prisel k sebi ko mu odklopim akumulator(danes ni bilo casa), ce ne bom pa z macolo zacel popravljat
pa tps niti ni bil tako zelo faljen, glede na to da sem ga kar na pamet nastelal
avto zdaj lepse laufa v prostem teku, kaj se dogaja pod polnim gasom pa ne vem ker je bila prevec guzva na cesti
ko prizgem klimo mi obrate nazge na 1500 in tam ostanejo
tudi ko jo ugasnem se cudno obnasa
upam da bo prisel k sebi ko mu odklopim akumulator(danes ni bilo casa), ce ne bom pa z macolo zacel popravljat

.jpg)