Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Top! Zelo odraslo sicer izgleda redko kater zbirateljski avto. 
Hud je tudi v rdeči
Liquid yellow bi mu tud pasala pomojem.
Liquid yellow bi mu tud pasala pomojem.
Končno je dozorel.
Ali iz žabona se je spremenil v lepotca. Meni je bolj všeč v rdeči. Lepo se mu poda.
Bravo
Ali iz žabona se je spremenil v lepotca. Meni je bolj všeč v rdeči. Lepo se mu poda.
Bravo
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
no na tazadnji sliki je res hud 
Odlična odločitev. Lep je.Drejchi napisal/-a:A, a. [emoji14]
Tvoj je bil Mars Red (274), tole je pa Flame Red (NNP), kot na novih Clio, Captur in Kadjar.
barva mu paše..meni osebno lepši kot prej...pa veliko varnih km...
Zelo zelo lep. Zdej pa se platisca zamenjas pa bo 
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Res mu paše ta barva
povej, katero polituro uporabljaš?
Velocity and Satisfaction
Nobene. Ko je bil še zelen, sem ga enkrat peljal k Žigsu na poliranje, po tistem pa bolj k ne le pral in mazal. Uporabljam predvsem Kleers, pa tudi Sonax, Turttle Wax, Chemical Guys, Auto Finesse,... pač, odvisno kaj mi od koga najbolj ustreza. 
Od Kleersa imam:
- šampon
- spray wax
- microfibre mist spray (to je da našpricaš mikrofiber krpo in z njo potem obrišeš avto po pranju)
- finishing wax (sealent)
- čistila za stekla, platišča in tkanino
od Chemical guys imam:
- citrus razmaščevalec, ki je res super in polirne gobice, čeprov ne poliram
od Autofinesse imam snow foam in čistilo za platišča. Od ostalih pa malenkosti.
Od Kleersa imam:
- šampon
- spray wax
- microfibre mist spray (to je da našpricaš mikrofiber krpo in z njo potem obrišeš avto po pranju)
- finishing wax (sealent)
- čistila za stekla, platišča in tkanino
od Chemical guys imam:
- citrus razmaščevalec, ki je res super in polirne gobice, čeprov ne poliram
od Autofinesse imam snow foam in čistilo za platišča. Od ostalih pa malenkosti.

Kul, bom probal tudi to ob priliki, jaz v glavnem uporabljam Meguiars NXT izdelke... do zdaj najboljše kar sem sprobal.
Velocity and Satisfaction
No, zdej k je avto nazaj, lahk spet prčkam [emoji38]
Enkrat sem že pisal o kitajskih USB polnilcih za "navigacijo". Najprej je bil en 5W in ni dohajal porabe Galaxy Note, sem dal drugega kitaca, ta je bil 10W in je Note lepo polnil. Potem sem Note zamenjal za LG G3 in težave s štromom so se vrnile. Včasih se je telefon polnil, včasih zelo slabo, večinoma pa sploh ne. Sem se ujezil in kupil, spet pri kitajcih, eno blendico z vgrajenima dvema USB in voltmetrom. Šusu bo zihr všeč, ma lučke [emoji6]

Pol sem kabl od telefona raje kar v predal potegnu in v predalu vštekal v polnilc, tko da če me bo spet kej hecal, lahk gor prklopm zunanji baterijo in tako polnim telefon. Glih tok, da se ne sprazne in crkne, ker pol morm vse podret, da ga pržgem.
Enkrat sem že pisal o kitajskih USB polnilcih za "navigacijo". Najprej je bil en 5W in ni dohajal porabe Galaxy Note, sem dal drugega kitaca, ta je bil 10W in je Note lepo polnil. Potem sem Note zamenjal za LG G3 in težave s štromom so se vrnile. Včasih se je telefon polnil, včasih zelo slabo, večinoma pa sploh ne. Sem se ujezil in kupil, spet pri kitajcih, eno blendico z vgrajenima dvema USB in voltmetrom. Šusu bo zihr všeč, ma lučke [emoji6]

Pol sem kabl od telefona raje kar v predal potegnu in v predalu vštekal v polnilc, tko da če me bo spet kej hecal, lahk gor prklopm zunanji baterijo in tako polnim telefon. Glih tok, da se ne sprazne in crkne, ker pol morm vse podret, da ga pržgem.

mmmm ja lucke, mi je vsec zelo 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Zdej k je avto rdeč, tega menda ne rabim več 

pa tale nosilc sem kupil, da ne bi slučajno spet kaj šenkal avstrijskim policajem

pa tale nosilc sem kupil, da ne bi slučajno spet kaj šenkal avstrijskim policajem