Jst sm po frejmih stopu (v Windows Movie maker, kjer sem skrcil filmcek, ker prvotno je bil daljsi) in je 9.7s (start je pri 1,5s, konca se pri 11,2s).
Drugac sm pa v excelu naredu za JB1 in JB3 menjalnike eno tabelco kjer ti preracuna glede na izbran menjalnik in diferencial ter gume in RPM kaksna bi naj bla hitrost v doloceni prestavi.
Kolega ima na primorskem enga poznaga, ki ima zrihtanga Cliota 1.8 s Williamsovo masino, pa ima baje en kup menjalnikov (kratki, dolgi...), zdej se pa nekaj dogovarjam za enga bolj kratkega
Ce pa to ne bo ratal (oz tip bo prevec hotel za menjalnik), potem bom pa sigurno nabavil od Expressa...
mloncar napisal/-a:Kolega ima na primorskem enga poznaga, ki ima zrihtanga Cliota 1.8 s Williamsovo masino, pa ima baje en kup menjalnikov (kratki, dolgi...), zdej se pa nekaj dogovarjam za enga bolj kratkega
Ce pa to ne bo ratal (oz tip bo prevec hotel za menjalnik), potem bom pa sigurno nabavil od Expressa...
hm tega pa mislim da tudi jaz poznam.Kaj mu je Tomi ime.pa plave barve je clio
mloncar napisal/-a:Kolega ima na primorskem enga poznaga, ki ima zrihtanga Cliota 1.8 s Williamsovo masino, pa ima baje en kup menjalnikov (kratki, dolgi...), zdej se pa nekaj dogovarjam za enga bolj kratkega
Ja!
Aha potem ga pa poznam ja.men je en motor 1.8 16v prodal.se da kr zmenit z njim
mloncar napisal/-a:Me pa nekaj zanima.. ..na obratomeru so 4je kontakti, na "zici" (plasticen trak) pa so bile samo 3 zile.. ..zdej pa ne vem kako povezat:
leva "zica" je signal iz razdelilca, potem je +, desna pa je masa.
Kam zdej zvezat te tri zice? Ma kdo slucajno el. smeho obratomera?
Ce ima kdo doma obratomer od 16Vja in ima moznost pogledat kam pride katera zica, bi mu bil zelo hvalezen...