ET je 37. Ni treba nobenih distancnikov, feltna pase tako kot se zagre. Danes smo se 4je vozili noter pa nic ne rajsa, zadej je tolko lufta kot prej na notranji strani.
V poden ga pa ne bom vec rukau, tole zdele je cist dovolj (- 40 mm). Ze tko morm pazit na usak kucelj, kaj bi blo sele pol.
sem se odlocil, da ne bom temnil, ker sem jih videl par pa mi nekak zgleda ko mrtvaski voz, ce avto ni crn. Klical sem tipa, pa je rekel, da bi lahko zrihtal nebesno modro folijo ampak to je kicasto IMO.
Torej raje bi kupil prage, ker tist pleh res grdo zgleda (na sliki je se usran povrh). Danes bom sel pogledat na Real ali kam podobno, da vidim koliksna je cena pragov od RS-a. Ker rabljeno dvomim da bi kje dobil, tisti od A3M-a in podobnih so mi pa grdi.
Imperator napisal/-a:sem se odlocil, da ne bom temnil, ker sem jih videl par pa mi nekak zgleda ko mrtvaski voz, ce avto ni crn. Klical sem tipa, pa je rekel, da bi lahko zrihtal nebesno modro folijo ampak to je kicasto IMO.
Torej raje bi kupil prage, ker tist pleh res grdo zgleda (na sliki je se usran povrh). Danes bom sel pogledat na Real ali kam podobno, da vidim koliksna je cena pragov od RS-a. Ker rabljeno dvomim da bi kje dobil, tisti od A3M-a in podobnih so mi pa grdi.
respect glede temnenja
sem istega mnenja da temne sipe sedejo predvsem na crne avte
Imperator napisal/-a:sem se odlocil, da ne bom temnil, ker sem jih videl par pa mi nekak zgleda ko mrtvaski voz, ce avto ni crn. Klical sem tipa, pa je rekel, da bi lahko zrihtal nebesno modro folijo ampak to je kicasto IMO.
Ce hoces imeti prage od RSa, potem moras obvezno dat tud sprednje blatnike od RSa, temu pa se odbijac od RSa, ker je to kot kak puzle.Brez ene stvri ne gre druga gor Zal