Clio 1.5 dci '02 Plutof "novi clio"
Re: Clio 1.5 dci '02 Plutof "novi clio"
Tu nekje da 
Zadnje čase se mi zdi da ne potegne več kot bi mogel, zato sem se šel peljat s sestrinim Cliotom in seveda opazil razliko- dosti bol poskočen. Ker tudi malo bol pokadi sem posumil egr ventil. Danes se ga tudi odklopil in seveda razlike ni bilo nobene. Je to že dost velik pokazatelj, da je egr zanič? Sem ga tudi očistil.
Drugače pa Clio dela na polno, trenutno prevoženih 199000km, in do konc leta je še v planu z njim obiskat Prago
Pa še par slikic poletja:

lp
Drugače pa Clio dela na polno, trenutno prevoženih 199000km, in do konc leta je še v planu z njim obiskat Prago
Pa še par slikic poletja:

lp
Lahko je preveč zapacan in se ne more zapret do konca, v tem primeru bi avto šel malo slabše.
Če je EGR v redu, ni razlike v vožnji če ga izklopiš.
Najboljše bi bilo dol pa spucat
Če je EGR v redu, ni razlike v vožnji če ga izklopiš.
Najboljše bi bilo dol pa spucat
Ventl sem očistil, pa ni bilo neke vmazanije gor.
Potem bi bilo pa treba preveriti kašen je tlak v sesalnem kolektorju med pospeševanjem, pa kašen senzor pretoka zraka... to je tko mal na hitr
Kako pa to naredim?
Tester se priklopi in snema parametre med vožnjo.
Najbrž da nobenga ne zanima, ampak vseeno se morem malo pohvalit, končno sem dobil, kar sem dolgo iskal za malo denarja

Zdaj pa samo še avto dobim nazaj, pa jih nataknem

Zdaj pa samo še avto dobim nazaj, pa jih nataknem
Par novih slikic

Pa še malo mi je bil dolgčas...

Pa še v temi

To je pa to zaenkrat.
LP

Pa še malo mi je bil dolgčas...

Pa še v temi

To je pa to zaenkrat.
LP
me zanima kje si nabavil ledice al žarnice za notranjo osvetlitev?...drugače pa lep clio čuvaj ga 
Guti to je led trak, kupil sem ga pa v HTE v Ljubljani.
Po dolgem času se oglašam, ker me zanima, če kdo ve kako se da homologirat te xenonke, če se sploh da?
Po dolgem času se oglašam, ker me zanima, če kdo ve kako se da homologirat te xenonke, če se sploh da?
Lepa barva
sem te parkrat vidu po NM in čez Gorjance
za xenonke pa nevem kako je s homolomo, dokler so šobe zunej pa ne svetijo vsepovprek, načeloma ne teži noben policaj..
LP M
LP M
M̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶P̶̶̶h̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶6̶̶̶V̶̶̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ / C̶l̶i̶o̶ ̶R̶S̶ ̶1̶8̶2̶ ̶H̶o̶l̶o̶g̶r̶a̶m̶ ̶G̶r̶e̶y̶ / Megane 2 Ph2 1.9DCI Graphite Black / Twingo RS Ph1 Pearl Black || http://maticerzen.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Prava barva, a
Ma ni tolko za policaje, ko to da imam tehničnega drugi mesec...