Detailing by ridder (poliranje) renault espace
Re: Detailing by ridder (poliranje) renault espace
Lepo si ga upedenu. Daj mi povej a je mel slučajo luči zameglene, ker gledam ene par jih na naši ulci in je porazno.
Štrom for wife, UPS for life.
imel ja. sej bi mu tut to popravil, pa mi je zmanjkalo tako past kot brusnega papirja :O 
l.p.
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
Enkrat se do mene oglas al se bom mogu pa jst do tebe sem dobu en zelo dobr šmirgl papir, skor ni treba polirat na konc . 
Štrom for wife, UPS for life.
resno morm. pa že tok cajt se menva...obi napisal/-a:Enkrat se do mene oglas al se bom mogu pa jst do tebe sem dobu en zelo dobr šmirgl papir, skor ni treba polirat na konc .
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!