Clio I 1.8 16V, l.'93 - I love my car. Avto šel papa.
No takole jutri dobi ventilar novo original zajlo za sklopko. Vceraj ostal na cesti -počla je
Na srečo opstajajo še dobri ljudlje, ker so mi pomagali zrinit avto iz cestišča. Ventilar je že doma čaka na novo zajlo. Prosil bi g.waxa za nasvete. On jo je že menjal.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Najdi kakega suhca s tankimi ročicami in dolgimi prsti! 
Akumulator dol, filter dol. Pa maš vse pred sabo. Dobro poglej kako je zataknjena stara zajla na stopalki. Da veš kako speljat čez tak plastičn polkrog z utorom.
Js sem si pomagu tk, da sem skoz luknjo prvo eno žico povleku, na njo potem zajlo privezu, pa vse skup zvleku skozi.
Sej ni nek bav bav. Sam prsti trpijo!
Akumulator dol, filter dol. Pa maš vse pred sabo. Dobro poglej kako je zataknjena stara zajla na stopalki. Da veš kako speljat čez tak plastičn polkrog z utorom.
Js sem si pomagu tk, da sem skoz luknjo prvo eno žico povleku, na njo potem zajlo privezu, pa vse skup zvleku skozi.
Sej ni nek bav bav. Sam prsti trpijo!
no ti še nekako opišem tisto "sranje" nad stopalko. Ohišje imam luknjo, skozi katero gre zajla... nato je še ena "luknja" na polmesecu... na koncu polmeseca, najbljižje tebi pa utor, kamor pride zataknjen štift na koncu žice.
Pazi, ko boš odstranjeval bouden oziroma gumi vodilo žice, saj gre precej na trdo stran.
Najprej zmontiraj na stopalki
Pazi, ko boš odstranjeval bouden oziroma gumi vodilo žice, saj gre precej na trdo stran.
Najprej zmontiraj na stopalki
Evola. Vse zmontirano. Sklopka dela. Sam imam en problem
Ko stisnem pedalko do konca ne zagrabi vse
Skratka kot da je predolga zajla. Sklopka prime takoj na začetku 1Cm ko spustiš pedalko.. Neki tu neštima hmm.. Al je predolga zajla al mehanizem na pedalki nedela pravilno
Sem se šel mal vozit in skor nisem mogel menjavat prestave, sem moral malo potovč po pedalki potem je šlo... Uglavnem nezagrabi dovol
Kaj bi lahko blo ?
Hvala.
Ko stisnem pedalko do konca ne zagrabi vse
Skratka kot da je predolga zajla. Sklopka prime takoj na začetku 1Cm ko spustiš pedalko.. Neki tu neštima hmm.. Al je predolga zajla al mehanizem na pedalki nedela pravilno
Sem se šel mal vozit in skor nisem mogel menjavat prestave, sem moral malo potovč po pedalki potem je šlo... Uglavnem nezagrabi dovol
Kaj bi lahko blo ?
Hvala.
ma dvomim, da je sla sklopka. Ker prej je bla samo trda zaradi zajle ker je bla razcefrana. Pomojem je kje napaka na unih zobcev pri pedalki, tam bi se moglo neki nastelat napnet zajlo. Drugace sklopka ne drsi. Kje ste majstri zdej? Schorc?,nightmare? Je mel kdo kak podoben problem?
Ma zajla sploh ni našponana :S Na sklopko sem jo kr lepo z roko zataknu not. Ne pedalo nikoli neostane na tleh.clio open napisal/-a:Pedal je samonastavljiv; prvih parkrat, ko pritisneš (po menjavi zajle) se le-ta lepo našpona. Grejo pa radi teli zobci na stopalki (ti kdaj ostane pedal na tleh?).