evo ga, danes šel na ogled še za druzga clia 16v, vozilo je letnik 93 in bele barve. malo ga bo treba pošlihtat pa na cesto ali samo za na avtoslalome, to se bo videl pol naprej. avto sem danes si ogledal, par napakic ima ampak ni tako hudo tudi robovi in ostale bolezni rje nima, cliota sem za aral in bo lepo počakal do sobote ali nedelje ko bo prikolca prosta. slike in nadaljno pridejo kmalu.
p.s. ima kdo pokrovčke od veternic??
2.p.s. waxxx a si ti dal mogoče drejat nove pokrovčke? koliko te je koštalo??
ne ni ta, za clia sem zvedel tko ponesreč kolega mi je pravil da bo en njegov kolega kmal prodajal takega clia kot mam jst itaq sem bil cel...pol sem ga spraševal pa mi ni znal povedat, sam reku je da imama iste havbe pa da je bel. pol sem cifro dobil pa šel danes pogledat in je avto za svoja leta še vredu in smo se zmenil za ceno in sem dal kr aro
tale bo verjetno ostal kr oriđiđi
oasis91 napisal/-a:vidš ki imaš srečo u živlenju a pol boš imeu kr oba registrirana tko za usak dan?
nene ki pa, tolk pa spet nimam denarja. bom videl, avto bo mogoče za kake slalome, pa tk za vozit, samo za sezone reg. pol ko pa sestra izpit mela pa njej kot prvo avto podarit
Markolino napisal/-a:No upam... Da ti bo dobro služil. a si že naredil kako slikco?
ne slikc pa ni, ker sem okol 5tih avto gledat pol smo padel v pogovor pa je na konc tema ratala in nisem slikal. clia je treba je sestavt, ker je bil deloma obnovljen in po obnovi stal skor več kot en let v garaži...
evo ga prišel je čas, da se pripravimo za morje in fešte na zunaj. danes smo se mal zajebaval, kake muska v avtu in uleti od kolega pičke foter, da ima on še boljšo musko tako da je prinesel rusko musko ven in smo takoj namontiral na avto in sprobal
in evo še posnetek, kako bo to špilalo na morju...