boncl napisal/-a:Evo speedlinke 15 col guma 195/60-15 spuscen avto konkretno skolka 1.2 ruzlo je samo kadar se je usedlo v avto vec kot 3je ljudje pa se to samo na pukljih in luknjah ali pa ce sem volan totalno do konca zavrtel pri zavijanju drugac pa nikol nobenga hujsega problema pri voznji, je pa dejstvo da plasticni koloteki zadaj odpadejo
aaaammm, nevem, sam ce nisi opazu ti manjka pol avta vzadi , kje ti bo pa pol ruzlo hehehehehehehe, ne se zajebavat, hohohoho
boncl napisal/-a:Evo speedlinke 15 col guma 195/60-15 spuscen avto konkretno skolka 1.2 ruzlo je samo kadar se je usedlo v avto vec kot 3je ljudje pa se to samo na pukljih in luknjah ali pa ce sem volan totalno do konca zavrtel pri zavijanju drugac pa nikol nobenga hujsega problema pri voznji, je pa dejstvo da plasticni koloteki zadaj odpadejo
Pr men je blo pa tko, da sm zadi meu koletoke not, edin spredi sm jih pa res mogu vn pobrat. Ni mi pa nc ruzilo tud ce sm do konca zavil.
Zgledal je pa tko;
jst sm mel 195/45/15, spuscen je bil 6 sigurno ker je bla 15ka zadaj v blatniku ze, ET je bil 38 pa 7x15 sirina. Cohalo nikjer. Sem pa mel robove speglane na 3 mm
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
croma_man napisal/-a:jst sm mel 195/45/15, spuscen je bil 6 sigurno ker je bla 15ka zadaj v blatniku ze, ET je bil 38 pa 7x15 sirina. Cohalo nikjer. Sem pa mel robove speglane na 3 mm
te mam jaz isto
samo et pa manjsi tak da te ves da coha nikamor
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
aaaammm, nevem, sam ce nisi opazu ti manjka pol avta vzadi , kje ti bo pa pol ruzlo hehehehehehehe, ne se zajebavat, hohohoho
sej je "off" sam se ne morem.., za crknit ste me zdej nasmejali
..letos pa se ne tako
Deli R5/GT turbo- 041687548