sonykoper napisal/-a:jaz sem najprej sam zmontiral .. pa je delalo samo nevem ni mi blo vsec , tak da sem potem original tipke kupu .. in jih dal ob volan .. prav qul zgledajo
Lahko kaksno slikico prilepis, prosim? Lahko je s telefonom slikano, samo da vidim, kako si "dodal" tipke.
sonykoper napisal/-a:jaz sem najprej sam zmontiral .. pa je delalo samo nevem ni mi blo vsec , tak da sem potem original tipke kupu .. in jih dal ob volan .. prav qul zgledajo
Lahko kaksno slikico prilepis, prosim? Lahko je s telefonom slikano, samo da vidim, kako si "dodal" tipke.
Tudi mene zanima kako to izgleda, ker original volan pride cez 250eur.
Koliko je pa kaj komplikacij, ce bi zvezal tempomat na obvolanski daljinec?
sonykoper napisal/-a:mogoce se pa se bomo potrudli sam cas moremo najt
sonykoper napisal/-a:se bom probal potrudit
Nisi to ze 1x napisal:?: Brez zamere, resno prosim.
sej sem obakrat napisal, da moboce bom probal, nikjer dal garancije ja ja ok sej vem ni lepo, ampak ta cas kar leti.. se opravicujem
No za zacetek sem nasel eno sliko (za pokusino) kjer se to vidi (+ pa - ), tam pod komandami za radio! Sam morem se malo zrihtat, ma mi tui to ni ratalo pa ceprav mam tempomat pol leta.No bom probal kaj nardit lepse slike. Ma res bom
am na eni strani je 0 in R .. na sliki (sm prej falu) na drugi strani + in - enako .. am sej to je morem se pritrditev se malo lepse zrihtat .. drugace .. so pa kabli not v uni plastiki in pride tam ven .,, ko se navadis je blizu in prirocno meni je super
Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Pri meni je malo nerodno, ker moram z roko dalec nazaj do tipk...
denisn napisal/-a:Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Jaz imam popolnoma enako postavljene tipke kot ti in mi je kar prirocno. Tempomat rabim itak samo po avtocesti, kjer pa imam roko vecino casa na sredinskem naslonu, tako da so tipke v tem polozaju zlahka dosegljive.
K volanu pa jaz nebi dajal, ker mi ne izgleda lepo. Edino ce bi imel moznost zamenjave celega volana, kar pa zaradi njegove cene ne pride v postev, tako ostajam pri tipkah zraven naslona za roko.
denisn napisal/-a:Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Jaz imam popolnoma enako postavljene tipke kot ti in mi je kar prirocno. Tempomat rabim itak samo po avtocesti, kjer pa imam roko vecino casa na sredinskem naslonu, tako da so tipke v tem polozaju zlahka dosegljive.
K volanu pa jaz nebi dajal, ker mi ne izgleda lepo. Edino ce bi imel moznost zamenjave celega volana, kar pa zaradi njegove cene ne pride v postev, tako ostajam pri tipkah zraven naslona za roko.
Meni je tudi prav, da je nekje na naslonu za roko, samo je predalec nazaj. Moralo bi biti takoj za "menjalnikom".