Laguna II in naknadna vgradnja tempomata

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Potem sem se pa zmotil. :oops:
Koliko pa stane??? :?
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
denisn

Mi ve kdo povedati, ce pasejo vsi volani razlicnih Lagun II na npr. letnik 2001. Vem da eni modeli imajo drugacno obliko.
denisn
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a sonykoper »

kolker jaz vem pasejo vsi razlicni, ,, ker smo se govorili o tem da bi zaradi vgrajenih tipk zamenjali volan ... :lol: :lol: nisem pa 100% naj se kdo potrdi..
Uporabniški avatar
denisn

Vem, da smo ze govorili o tem, samo mislim da ni blo doreceno. Da se mi ne bi zgodilo, da bi nabavil volan placal xy znesek pri :a2_1serviser pa ne bi pasal.
denisn
Slika
Uporabniški avatar
denisn

sonykoper napisal/-a:jaz sem najprej sam zmontiral .. pa je delalo samo nevem ni mi blo vsec , tak da sem potem original tipke kupu .. in jih dal ob volan .. prav qul zgledajo ;)
Lahko kaksno slikico prilepis, prosim? Lahko je s telefonom slikano, samo da vidim, kako si "dodal" tipke. :oops:
denisn
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper

se bom probal potrudit :D
Uporabniški avatar
denisn

sonykoper napisal/-a:mogoce se pa se bomo potrudli :D sam cas moremo najt ;)
sonykoper napisal/-a:se bom probal potrudit
Nisi to ze 1x napisal:?: Brez zamere, resno prosim. :lol:
denisn
Slika
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

denisn napisal/-a:
sonykoper napisal/-a:jaz sem najprej sam zmontiral .. pa je delalo samo nevem ni mi blo vsec , tak da sem potem original tipke kupu .. in jih dal ob volan .. prav qul zgledajo ;)
Lahko kaksno slikico prilepis, prosim? Lahko je s telefonom slikano, samo da vidim, kako si "dodal" tipke. :oops:
Tudi mene zanima kako to izgleda, ker original volan pride cez 250eur.
Koliko je pa kaj komplikacij, ce bi zvezal tempomat na obvolanski daljinec? :)
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper

denisn napisal/-a:
sonykoper napisal/-a:mogoce se pa se bomo potrudli :D sam cas moremo najt ;)
sonykoper napisal/-a:se bom probal potrudit
Nisi to ze 1x napisal:?: Brez zamere, resno prosim. :lol:

sej sem obakrat napisal, da moboce bom probal, nikjer dal garancije :lol: :lol: ja ja ok sej vem ni lepo, ampak ta cas kar leti.. se opravicujem

No za zacetek sem nasel eno sliko (za pokusino) kjer se to vidi (+ pa - ), tam pod komandami za radio! Sam morem se malo zrihtat, ma mi tui to ni ratalo pa ceprav mam tempomat pol leta.No bom probal kaj nardit lepse slike. Ma res bom :D

http://www.shrani.si/f/2c/m8/1KXfNCZ1/img0820.jpg

Slika

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
denisn

Pohvalno. S tem, da mi niti malo ni jasno kako imas to pritrjeno, ce sploh imas. Imas samo + in - ali R in O tudi? Kje pa?
denisn
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper

am na eni strani je 0 in R .. na sliki (sm prej falu) na drugi strani + in - enako .. am sej to je morem se pritrditev se malo lepse zrihtat .. drugace .. so pa kabli not v uni plastiki in pride tam ven .,, ko se navadis je blizu in prirocno :D meni je super
Uporabniški avatar
denisn

Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Pri meni je malo nerodno, ker moram z roko dalec nazaj do tipk...
denisn
Slika
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

denisn napisal/-a:Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Jaz imam popolnoma enako postavljene tipke kot ti in mi je kar prirocno. Tempomat rabim itak samo po avtocesti, kjer pa imam roko vecino casa na sredinskem naslonu, tako da so tipke v tem polozaju zlahka dosegljive.

K volanu pa jaz nebi dajal, ker mi ne izgleda lepo. Edino ce bi imel moznost zamenjave celega volana, kar pa zaradi njegove cene ne pride v postev, tako ostajam pri tipkah zraven naslona za roko.
Uporabniški avatar
denisn

A.F. napisal/-a:
denisn napisal/-a:Verjamem da je bolj prirocno, ce je blizje volanu, ampak ni v napoto pri obracanju volana? Si delal kaksna dodatna vodila ali kako si zasraufal? Se vedno mi ni jasno...
Jaz imam popolnoma enako postavljene tipke kot ti in mi je kar prirocno. Tempomat rabim itak samo po avtocesti, kjer pa imam roko vecino casa na sredinskem naslonu, tako da so tipke v tem polozaju zlahka dosegljive.

K volanu pa jaz nebi dajal, ker mi ne izgleda lepo. Edino ce bi imel moznost zamenjave celega volana, kar pa zaradi njegove cene ne pride v postev, tako ostajam pri tipkah zraven naslona za roko.
Meni je tudi prav, da je nekje na naslonu za roko, samo je predalec nazaj. Moralo bi biti takoj za "menjalnikom".
denisn
Slika
Uporabniški avatar
sonykoper

vse je tudi stvar navade,, jaz sem se tako navadu in je super :lol:
Odgovori