avto me ne mara
zadnjič sem mu očistil hladilni sistem ker je gretje slabo delalo pa je fino malo spustiti goščo ven iz motorja. Lepo sem ga opral, da je čez motor pritekla voda čista kot solza, snel sem še hladilnik, ker je nekje nekaj puščalo, ga opral, potopil v vodo in testiral s kompresorjem....nikjer ne pušča, ok super, zamenjal še termo stikalo za ventilator, sestavil, prezračil, gretje dela isto zanič, hladilna je bila čez 15 minut isto kavne barve kot prej in pod hladilnikom ista luža kot prej
dobro porabljen čas, vsaj zlomil nisem ničesar
po dolgem času sem mu privoščil še kopel, mislim, da ga že vsaj pol leta nisem opral
meni se je zdel kar lep, ampak zgleda se ne mara kopati, ker sem takoj naslednji dan našel pol fedra pod avtom

pa meglenke so nehale delati
meglenke sem popravil, slab stik na konektorju, vzmet je tudi doma na zalogi, samo ne vem če je enaka ker so po trdoti različne, oznak se pa žal ne vidi več
potem sem še tri stikala "preoblekel" iz rumene v belo barvo, zdaj je vse v stilu
že poleti sem bolj za test kot iz kakšne resne potrebe namontiral turbo timer
zgorelo ni nič, samo dela čudno, nekaj ga moti če je prižgana ventilacija, ko ugasnem avto zgleda, kot da preko ventilatorja potegne nek tok, ali maso, za trenutek timer crkne, motor ugasne, potem pa spet prižge kontakt in odšteva kot bi moral že prej. Če usanem ventilator dela normalno
pa spomin zgublja iz neznanega razloga
najprej sem imel rdečega, zdaj sem pa še belega kupil da bo bolj pasal k belim števcem in stikalom

zna računati afr-je ter prižge rdečo lučko za močno mešanico in zeleno za suho, voltažo na lambdi, voltažo na akumulatorju z alarmom za nizko napetost in avtomatsko ali ročno zakasni ugašanje motorja... kadar se mu ne zbrišejo nastavitve
zgleda imajo francozi bolj čudno napeljan štrom in se z japonci ne razume najbolje