Avantime 3.0 V6 Privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Re: Avantime 3.0 V6 Privilege

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

po sredini ima profila še za eno sezono :mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
zigs

Odgovor Napisal/-a zigs »

jst bi jih zih se mel :D
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Evo drejci, mas 2 kupca ;)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Drejchi

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Ja, sam za Clijača niso prave luknje, za turbota pa so. 5x108, bolt on... :)

Šus, so še na Enigmi, ti jih dam pocen, zdej k si zvedu, da so tvoje Adrenalinke skret :lol:

Sicer pa ja, profila je za tiste najbolj drzne še kak milimeter, dva in bi jih imel do 15. novembra, a je ena guma dobila bulo in mi je masiralo dlani.
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

Danes sem prvič sploh obstal na cesti. Avto kuhnu... :shock:

Se nameniva s tamalim na britof, k se za 1. november ni dalo, gužva pa to... in se peljeva in naju zebe. Si rečem ok, sej k se bo avto segrel, pol pa bo toplo pihal, pa ni. Mrzlo je pihal ne glede na to po katerih knofih sem pritiska. Pogledam temperaturo motorja, vse ok.
Si rečem, ok, neki ga mede in ugasnem ventilacijo, ker naju je že ornk zebl in se peljeva dalje.

Nekaj kilometrov kasneje, gledam kvadratke za temperaturo motorja in začnejo rast, vklopm ventilacijo v upanju, da bo kaj toplote tudi za naju, pa je ni bilo in spet ugasnem, kvadratki pa malo rastejo, malo padajo, pa potem kar naenkrat skočijo do konca in se prižge lučka, pa tri sekunde kasneje kr vsi izginejo, pa pol je spet vse kao ok, pa te fore. Sedaj sem skoraj 100%, da se avtu cufa, ampak da ne bo kaka štala, se vseeno odločim ustaviti in pogledati ali je avti dejansko vroče, ali ima le elektronka vročino in se ji blede...

Se ustavim in ... puf!! se pokadi izpod haube. :shock:

Jajca! Tole niso lučke, neki res ni kul. Dvignem haubo in vse mokro med hladilnikom in motorjem, voda na šus plati...

In potem sem poklical domov, da naju so prišli iskat, samo moment predno je telefon crknu, k je baterije zmanjkal, spet...

Aja, pa to se mi ni dogodilo z mojim "skretom", kot je Avantima nekdo poimenoval pred kratkim, temveč s skoraj povsem novo Kio Ceed SW 1.6 CRDi (avto ima prevoženih dobrih 9k km). Tok o skretih... :wink:
Slika
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

Hmm, sosed z istim avtom pa brez kaksnih koli problemi :) zgleda si lih skret narajmu :P
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

kakšna drama, meni so šle že dlake pokonci, ko sem bral, kokice sem si šel naredit, bral naprej in na koncu izvemo da gre za kio
kako brezvezen razplet, lahko bi potem vsaj marsovci prišli, ali pa bi s kanujem po reki lave odveslala domov :mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

ker skret :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Drejchi

Shusuglao napisal/-a:kakšna drama, meni so šle že dlake pokonci, ko sem bral, kokice sem si šel naredit, bral naprej in na koncu izvemo da gre za kio
kako brezvezen razplet, lahko bi potem vsaj marsovci prišli, ali pa bi s kanujem po reki lave odveslala domov :mrgreen:
Sej vem, ti's mislu, da je moj skret kuhnu, se ti je že fajn zdel, da se to ne zgodi sam tvojmu, pol pa šoker! A? :lol:

Ja, ja, skret še vedno dela, vsaj mislim, da dela, probat ne še morm je iz žlehtnobe, ker ga že 14 dni ignoriram spraznu aku in zdej ga bom moru še nekaj dni pustiti pri miru, da se napolni z elektriko. *****, k da je italjan, vsaki dve leti mi aku sprazni. Prov na koledar gleda... Moram poiskati račun, al neki... mislim, da bi aku moral imeti dve leti garancije in menjal se je ob velikem servisu ravno pred dvemi leti.

Aja, da ne bo kdo preveč sočustoval s korejcem, je rentan in mi je ravno kaj je/bo z njem, doma ga danes še ni, vprašal kaj je bilo pa tudi še nisem, pač, ušlo mu je k starmu decu :lol:
Slika
Uporabniški avatar
zigs

Odgovor Napisal/-a zigs »

faaak sm se ze bal da je avantime. kok cajta bos pa še filu akumulator? se ni povhn?
Uporabniški avatar
montblanc

Odgovor Napisal/-a montblanc »

Živjo, kok maš ti dimenzije 18colskih gum? Bi dal letne 18ke gor pa jih nimam vpisane v homologacijski kartonček. Bi rabil pravo mero da jih spravim čez homologacijo, sem zasledil na francoskem forumu, da bi naj bile mere 235/45/18, feltna pa 7,5J x18 bo to držalo? Ker kar nekaj dimenzij mi vrže tale ven

http://www.tyresizecalculator.com/tyre- ... calculator" onclick="window.open(this.href);return false;
Velocity and Satisfaction
Uporabniški avatar
Drejchi

Da, 235/45 18

klik

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

k smo že ravno pri gumah in njih dimenzijah...

se lahko kdo spomni kakega posebej dobrega razloga zakaj ne bi bilo dobro, da grem z 235/45 R18 na 235/40 R18?

...razn tega, da dimenzija ni homologirana, da bo števc lagal, bo avto nižji, bom imel na voljo večjo izbiro gum in bo po nakupu v denarnici ostal kak evro več... :)
Slika
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Predvidevam da imaš kasko, se zabiješ (bognedaj ampak se zgodi), avto na šlep službo, pride cenilc, preveri gume...niso homologirane... ode zavarovanje. Worst case scenario ampak hitro izničiš za jurja vreden kasko.
Slika
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

"Najdi" tuv z zeljeno dimenzijo, homologiri in imas mir... ;) imam podoben problem pri moji gajbici (205/50-16 vs 205/55-16)
Slika
Odgovori