golaž je pobegnil v hostopaloma napisal/-a:A je biu golaž za kosilo?
Renault 21 GTS '91 ... nevada
Re: Renault 21 GTS '91 ... nevada
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
en video kolaž iz rakitne
v nobnem primeru se nisem ravno preretgnil, ponoči je bila mokra cesta in košulja, podnevi pa promet nasproti in kamenčki ter lužice pa nisem hotel avta preveč umazat
btw kako se embeda video iz youtuba na forum?
v nobnem primeru se nisem ravno preretgnil, ponoči je bila mokra cesta in košulja, podnevi pa promet nasproti in kamenčki ter lužice pa nisem hotel avta preveč umazat
btw kako se embeda video iz youtuba na forum?
danke, švedinje in finke, saj sem isto napisal pa ni bilo nič, v čemu je fora?
Bolje kolaž iz Rakitne, kot golaž iz Rakitne. 
v s na koncu http(s). ga daš stran in delaShusuglao napisal/-a:danke, švedinje in finke, saj sem isto napisal pa ni bilo nič, v čemu je fora?

wau, razsvetlen sem
da probam....
še golaž, da ne bo samo kolaž
da probam....
še golaž, da ne bo samo kolaž
veelika škatla

in notri luč, nisem je še razpakiral, upam da spodobno ohranjena

imam še eno novo direktno iz trgovine že par let na polici, tako da sploh ne vem zakaj sem šel to kupovat
zgleda sem bolan
paranoja pa to

in notri luč, nisem je še razpakiral, upam da spodobno ohranjena

imam še eno novo direktno iz trgovine že par let na polici, tako da sploh ne vem zakaj sem šel to kupovat
zgleda sem bolan
paranoja pa to
ker je hladilnik puščal odkar sem menjal motor, sem se odločil da bom malo zamenjal in dal nazaj tistega ki sedi v garaži, ob katerega se že celo leto spotikam
spodnji ima luknjo, zgornji ne

ena težavica je bila vseeno, en ima ekspanzijsko, pri drugem je ločena
probljem številka 2; tam kjer je bila pri prejšnjem motorju ekspanzijska posoda je zdaj airbox
zato sem najprej prestavil noilec za ekspanzijski pisker, potem pa v bauhaus po nekaj random kosov za vodovod

ker od vseh navadnih gumi cevi nimam nobene ki bi tesnila sem vzel eno lepo plavo silikonsko

prerezal še nekaj obstoječih cevi in hop, posoda je notri

zaenkrat dela, edino zračilo se je nekam dolgo in nenavadno, upam da sem prave cevi požagal
pe ventilator se čudno vklaplja, prižge se, dela 10 sekund in ugasne, in čez kakšno minuto ponovi vajo
hm
spodnji ima luknjo, zgornji ne

ena težavica je bila vseeno, en ima ekspanzijsko, pri drugem je ločena
probljem številka 2; tam kjer je bila pri prejšnjem motorju ekspanzijska posoda je zdaj airbox
zato sem najprej prestavil noilec za ekspanzijski pisker, potem pa v bauhaus po nekaj random kosov za vodovod

ker od vseh navadnih gumi cevi nimam nobene ki bi tesnila sem vzel eno lepo plavo silikonsko

prerezal še nekaj obstoječih cevi in hop, posoda je notri

zaenkrat dela, edino zračilo se je nekam dolgo in nenavadno, upam da sem prave cevi požagal
pe ventilator se čudno vklaplja, prižge se, dela 10 sekund in ugasne, in čez kakšno minuto ponovi vajo
hm
Malo je majhen hladilnik napram prejšnjemu, tako da povsem možno da je tukaj razlog za vkapljanje in izklapljanje ventilatorja non stop.
Enigma motorsport
Ja je manjsi ima pa celice bolj "debele", temperatura pride do kamor pride in potem tam ostane, ni videti da bi se prevec grel, ventilator bi se moral po moje prizgati in nekaj casa delati, dvomim da lahko tako hitro kaj ohladi, stevec ne gre nic nizje, pa ga ze ugasne. Lahko da je termo stikalo zanic
motor je nekam čudno ropotal pa sem se spomnil da bo treba menjati olje....oziroma novega notri natočiti, ker je bilo že bolj suho, sploh ne vem kdaj sem ga nazadnje menjal
ker je tudi v podvozju nekaj ropotalo sem zamenjal še gumice na stabilizatorju, ne vem če je kaj pomagalo, ker to ni edina stvar ki ropota ali škriplje
ker je tudi v podvozju nekaj ropotalo sem zamenjal še gumice na stabilizatorju, ne vem če je kaj pomagalo, ker to ni edina stvar ki ropota ali škriplje
nek slep in gluh pofukelj mi je včeraj na parkingu pol avta odnesel in jasno izginil
rezultat je viden na sliki,

ne vidi se še da so polomljeni nosilci odbijača
raznih prask in udrtinic sem že navajen ampak tole je pa za roke sekat
rezultat je viden na sliki,

ne vidi se še da so polomljeni nosilci odbijača
raznih prask in udrtinic sem že navajen ampak tole je pa za roke sekat
Pofukelj?? Hahahhahaha