sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomnisssss
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Sam res no, majku jim,me zanima kak izgovor bo sedaj da niso ceste spluzene
Ura je pol desetih in ni nic spluzeno,le kaj pocnejo cestarji
snega pa ko dreka in se bo padal
Drgac sem bil pa teden dni nazaj v Austriji na Dunaju, in ko smo peljeli po cesti je rahlo snezilo,na cesti 2-3 cm snega in plugi ,ki so pluzili ceste
V samem centru dunaja pa niti kepe snega,vse lepo spucano , ne tako kot v LJ kjer hodis slalom med kepami snega
Uglavnem Slovenija je svetlobno leto zaostala za drugimi drzavami,kera kmecka drzava za popizd....
Drgac sem bil pa teden dni nazaj v Austriji na Dunaju, in ko smo peljeli po cesti je rahlo snezilo,na cesti 2-3 cm snega in plugi ,ki so pluzili ceste
V samem centru dunaja pa niti kepe snega,vse lepo spucano , ne tako kot v LJ kjer hodis slalom med kepami snega
Uglavnem Slovenija je svetlobno leto zaostala za drugimi drzavami,kera kmecka drzava za popizd....
Stari enkrat se to reci, pa pridem in ti ta zakon v rit zatlacim pa ga vzgem! Ne lapat na pamet, kako je na cesti ko je 15cm snega.. "ja to je cisto normalno prevozno" ... my azz!!!BoneS napisal/-a:po zakonu je cesta G+R normaln prevozna, ce je na cest do 10cm snega, lokalna do 15.
Stari nothing perosnal.. samo me jezi, ko sem vedno na neociscenih cestah, pol pa nekdo trdi, da je to normalno!
Lp