sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomnisssss

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
POISON
Kraj: Jesenice

Odgovor Napisal/-a POISON »

...mi na Jesenicah smo pa imel ucer spet celo stalo ga je zapadl okol 30cm tko ,da je bla spet stala...pomoje, da k bo konc tega takoj k avtolicarju k ga je ta zima cist predelala. :( :mad: :mad:
!!! FIDJI POWAH !!!
Slika
maychy
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a maychy »

OJ!
Mene pa spet zanimajo vremenske razmere in razmere na cesti od Ljubljane do Novega mesta z okolico!
LP
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Brez vecjih sprememb,v LJ malo snezi,sam niti za pljunek ni :D
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

pa je danes v lj spet obup ... danica bo rekla, da jih je spet presenetl, da so delal 24 ur ... samo dejstvo je pa tako da od vceri pada, spluzeno pa tud 1 cm cest ni ... svaka cast vsem k so na cesti, pa vsem k bote sli na cesto srecno, da pridete do cilja brez tezav!!!
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

/me prdrifta v sluzbo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

wolfova je bla prva spluzena :) pa stojnice pa vse okol preserca tud ... tok da se vid kje je prioriteta :? :? :?
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sam res no, majku jim,me zanima kak izgovor bo sedaj da niso ceste spluzene :mad: Ura je pol desetih in ni nic spluzeno,le kaj pocnejo cestarji :shock: snega pa ko dreka in se bo padal 8)

Drgac sem bil pa teden dni nazaj v Austriji na Dunaju, in ko smo peljeli po cesti je rahlo snezilo,na cesti 2-3 cm snega in plugi ,ki so pluzili ceste :shock:
V samem centru dunaja pa niti kepe snega,vse lepo spucano , ne tako kot v LJ kjer hodis slalom med kepami snega :mad:

Uglavnem Slovenija je svetlobno leto zaostala za drugimi drzavami,kera kmecka drzava za popizd.... :mad:
maychy
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a maychy »

Mislim da ste na bolsem kot mi ura je ze 11.55. pri nas pa se se do zdravstvenega doma neda priti brez da te vsaj 3x obrne. Da o glavni cesti spolh ne govorim, vozimo po kolesnicah 20 km/h. Stem da ga sipa in sipa..... v nedogled!!:mad:
LP
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Jebemu sneg..ob prvem snegu je pocu prvi podalsek...zdej pa prag :evil: :mad:

Kako resujete to pilester man-i....ko se sneg zabase notr v prag :idea: :?:
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

thesharky napisal/-a:Kako resujete to pilester man-i....ko se sneg zabase notr v prag :idea: :?:
Kako to mislis? Iz notranje strani podvozja ti je napolnilo prag s snegom ali kako?
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

po zakonu je cesta G+R normaln prevozna, ce je na cest do 10cm snega, lokalna do 15.
ne vem kak mate na lj koncu, pr ns (cele) je blo vse kulj. za mestne ulce ne vem, ostale so se prvic pluzle ob 5ih, drugic ob 8ih
Slika
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

prekmurske ceste so zaenkrat tudi dobro ociscene, doslej ni pripomb
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

BoneS napisal/-a:po zakonu je cesta G+R normaln prevozna, ce je na cest do 10cm snega, lokalna do 15.
Stari enkrat se to reci, pa pridem in ti ta zakon v rit zatlacim pa ga vzgem! Ne lapat na pamet, kako je na cesti ko je 15cm snega.. "ja to je cisto normalno prevozno" ... my azz!!! :mad:

Stari nothing perosnal.. samo me jezi, ko sem vedno na neociscenih cestah, pol pa nekdo trdi, da je to normalno!

Lp
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

sam driftamo, kolega razbov Golfa 2, zadriftal direkt v kandelaber. Na sreco ni velik skode.
Slika
Odgovori