Twingo 1.8 16 V
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa je narobe s podatkom 4.1 do 100?
Zadeva "ima" 1.8 16v, v originalu 130KM, mal predelav pa je hitr lahko 160KM.
Blok te masine je med najbolsimi od renaulta, tako da zdrzi veliko vec KM.
Hemingway z NOS-om ma tud pod 5s do 100 pa je fiesta tezka 920Kg.
Twingo pa vsi vemo da ma 100kg z voznikom vred
Mene edin zanima kako mu je ratal tako masino spravt v tvingota k tm ni nic prostora.
Pa more met sigurno pol dirkalne gume gor za tak pospesek.
Slika pove vec kot 1000 besed!
Zadeva "ima" 1.8 16v, v originalu 130KM, mal predelav pa je hitr lahko 160KM.
Blok te masine je med najbolsimi od renaulta, tako da zdrzi veliko vec KM.
Hemingway z NOS-om ma tud pod 5s do 100 pa je fiesta tezka 920Kg.
Twingo pa vsi vemo da ma 100kg z voznikom vred
Mene edin zanima kako mu je ratal tako masino spravt v tvingota k tm ni nic prostora.
Pa more met sigurno pol dirkalne gume gor za tak pospesek.
Slika pove vec kot 1000 besed!
Go HARD or Go HOME
- killah bee
Men se pa usi skupi zdite pateticni. Spoznate se kao ful neki na masine, pa na avote, pa voznjo..., pa vas je se vecina mozoljastih. Moje mnenje je pa da ste vsi navadni sminkerji (pozerji), kot je naprimer tale killah bee, ki ma 15 let staro 19-ko, pa je ves ponosen nanjo. Ce bi jst meu tak avto bi se s celado vozu v njem. Jaz (po izobrazbi: avtoserviser-mehanik) pa vam lahko z gotovostjo trdim, da je taksna predelava twinga mogoca! Lep pozdrav fantje!!!
- killah bee
Uf, mal si falil, 11 let je imela poleti, in ja sem ponosen nanjo,ker jo cuvam in pedenam, da bi se vozu z celado tud ne vem zakaj. lahko utemeljisnejc napisal/-a:Men se pa usi skupi zdite pateticni. Spoznate se kao ful neki na masine, pa na avote, pa voznjo..., pa vas je se vecina mozoljastih. Moje mnenje je pa da ste vsi navadni sminkerji (pozerji), kot je naprimer tale killah bee, ki ma 15 let staro 19-ko, pa je ves ponosen nanjo. Ce bi jst meu tak avto bi se s celado vozu v njem. Jaz (po izobrazbi: avtoserviser-mehanik) pa vam lahko z gotovostjo trdim, da je taksna predelava twinga mogoca! Lep pozdrav fantje!!!
Pa nisem pozer sploh sminker kaj sele da bi bil mazoljast, ne poznas me in ne mores me ceniti!!! ZAPOMNI SI TO! mogoce sem kar velik let pred tabo
In kaj ce si mehanik, poznam zelo velik mehanikov,ki so za en k... vredni, in nisem rekel da to ni mogoce samo me res zanima kak zgleda taka masina v tvingotu,ker je ze v Cliotu nabasana,da se se mis ne more skrit nikamor,ves v cem govorim.
Kak pa si lahko tko preprican da se da? Si mogoce ze dal to not
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik