Renault Clio Grandtour TCe 90

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Re: Renault Clio Grandtour TCe 90

Odgovor Napisal/-a Spula »

zakumi napisal/-a:5/6 mm ne ga srat z zamenjavo to maš še za par let. Jaz mam 95k km in prve ploščice.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Na servisu so zavore malo prej zanič kot pa za nekoga, ki jih doma gleda. Za "domačega mojstra" so ploščice zanič, ko je na železu za uraden servis pa, ko ima še nekaj mm. Ploščice, ki imajo samo nekaj mm se drugače obnašajo, kot tiste, ki jih je še cca. polovico. Seveda je tukaj še to kako uporabnik vozi in koliko imajo diski roba.

Pohvale za tako kilometrino s ploščicami, ker Renault ima kar mehke ploščice in diske (ne vsi). Nekateri jih znucajo v 15kkm in to do železa ali pa imajo še 1mm.
RenaultSport
Uporabniški avatar
tehnoland

Odgovor Napisal/-a tehnoland »

Hvala. Ker sem sel ze malo gledat cene. Sem gledal ate / bosch / brembo / ferodo

Sem opazil da ima ate neke keramicne ploscice ki so 10 eur drazje pa ce so dosti boljse se splaca te nabavit

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Tud mene zanima kako je z temi keramičnimi ploščicami, lahko kdo kaj več pove. Baje manj prašijo?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
Spula

Ja manj prašijo, čeprav določeni uporabniki se vseeno pritožujejo, da vseeno dosti prašijo. Ampak, če se material obrablja nekje se pa mora poznati :D
RenaultSport
Uporabniški avatar
tehnoland

Nekje se mora ja :) bi blo pametno srugace se diske kar poleg menjat? Ker ce gledam ate oboje dobim z nemcije diske in ploscice za enak denar kot tukaj samo ploscice

Uporabniški avatar
Spula

tehnoland napisal/-a:Nekje se mora ja :) bi blo pametno srugace se diske kar poleg menjat? Ker ce gledam ate oboje dobim z nemcije diske in ploscice za enak denar kot tukaj samo ploscice

Če so še dobri je pomoje brezveze. Je pa res, da so diski pri Clio IV mehki oz. se hitro obrabljajo in hitro postanejo "valoviti" napram drugim znamkam, če mene vprašaš :D
RenaultSport
Uporabniški avatar
tehnoland

nič, bodo diski počakali še malo. bom pa mogoče preventivno nabavil ploščice. ali pa če bom počakal do naslednjega servisa da vidim koliko bodo še takrat imele ;)
Uporabniški avatar
Sport Driver

Re: Renault Megane IV 2016

Odgovor Napisal/-a Sport Driver »

Mene je opozoril, da bodo na naslednjem servisu za zamenjat, to je pri 50k km. Bom dal preverit sicer že sedaj ob menjavi gum če bodo že boge ampak izgleda je kar klasika teh 45-50k km, na Laguni jih menjamo pri isti kilometrini. Sem pa precej agresiven voznik drugače.

Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
tehnoland

Tale zadeva mi je všeč LINK

jeto za današnje standarde kaj boljše ali je samo lepo na pogled?
Odgovori