LAGUNA 3 - angel eyes

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
LexLuthor

LAGUNA 3 - angel eyes

Odgovor Napisal/-a LexLuthor »

Pozdravljeni, mi lahko kdo priporoči mojstra, ki zna podret prednje žaromete Lagune 3 in vgradit angel eyes LED svetila? Se priporočam za informacijo!

Če je kdo počel kaj podobnega, mi lahko sporoči premer oboda obeh reflektorjev v žarometu - tistega za xenon in tistega za dnevno luČ

Hvala!
Nikita22

Re: LAGUNA 3 - angel eyes

Odgovor Napisal/-a Nikita22 »

LexLuthor napisal/-a: 30 Nov 2019, 19:17 Pozdravljeni, mi lahko kdo priporoči mojstra, ki zna podret prednje žaromete Lagune 3 in vgradit angel eyes LED svetila? Se priporočam za informacijo!

Če je kdo počel kaj https://ergochord.com podobnega, mi lahko sporoči premer oboda obeh reflektorjev v žarometu - tistega za xenon in tistega za dnevno luČ

Hvala!
Pozdravljeni!

Če iščete mojstra, ki zna podreti prednje žaromete na vašem Renault Laguni 3 in vgraditi angel eyes LED svetila, vam priporočam, da se obrnete na specializirane avtoelektričarje ali servise, ki se ukvarjajo z individualnimi predelavami žarometov in svetil. Pogosto imajo izkušnje s takimi postopki, saj gre za precej specifičen poseg.

Če nimate takšnega servisa v bližini, lahko preverite tudi forume in Facebook skupine, kjer se zbirajo ljubitelji predelav avtomobilov. Tam pogosto najdete priporočila za zanesljive mojstre, ki so že izvedli podobne predelave.

Kar se tiče premera oboda reflektorjev, za točno dimenzijo se priporočam, da neposredno izmerite premer obeh reflektorjev v žarometu vašega vozila. Premer se lahko nekoliko razlikuje glede na vrsto žarometov (xenon ali LED). Če niste prepričani, boste verjetno morali odstraniti žaromet in narediti meritev.
Odgovori