Slišal sem da se veriga , če je vse OK ne menjuje ( lifetime) . Moj scenic je letnik 2012 , imam 285.000km , servise in vzdrževanje delam redno - celo v uradnem servisu (Logatec s katerimi sem kar zadovoljen ) .
Poleti je prišlo do okvare ventilatorja in posledično tudi releja ter reostata - motor se ni pregrel je pa bil nad normalo in sem hotel dat na popravilo v Grosuplje. Tam niso naredili ničesar razen da so mi računali nekaj dodanega olja ( beda od servisa - sploh da ti predstavnik servisa potem ko si zakupil nadomestni avto ne naredi nič ! in da moram naslednjič pripeljat avto in da so boljši mehaniki ki to delajo v Grosuplju in okolici . Jaz sem tipa smo gledal in računal koliko imam dolgo roko do njega . No navrgel mi je da se sliši veriga .
Jaz te verige ne slišim .
Ni je slišal tudi oni boljši mekanik , ki mi je uredil sevis BP .
Jaz sem rajši ziheraš in zdaj se mi res ne da kupovat in iskat novega avta sploh če ta deluje dobro . Pa vprašam koliko je to verigo smiselno menjavat ( čez mesec bom imel menjavo olja pa bi to rad naredil takrat skupaj če se že odločim za to ) vaše mnenje ?
menjava verige R scenic 1,6 dCi
- lucca brassi
- Kraj: Notranjska
menjava verige R scenic 1,6 dCi
Moments before detonation ,..................TT
Renault Grand Scenic Energy BOSE Edition FAP 1,6 dCi , 131KM
Renault Grand Scenic Energy BOSE Edition FAP 1,6 dCi , 131KM