R-LINK2 končno odklenjen!!!
Re: R-LINK2 končno odklenjen!!!
A je kaka razlika?
Jih je kar nekaj,navigacija izpopilnjena,dodana bljižnica za klimatizacijo na domačem zaslonu... hitrejše delovanje.
Poslano z mojega Pixel 4 XL z uporabo Tapatalk
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ste opazili,da na strani MY Renault ne deluje R-LINK STORE že dva tedna?
Sem javil napako, še vedno niso uspeli popraviti.
Edit: končno dela.
Sem javil napako, še vedno niso uspeli popraviti.
Edit: končno dela.
Pozdravljeni,
1. na kateremkoli računalniku odprem r.link 2 toolbox, povsod piše no internet connection. V čem je problem?
2. Na my renault sem se po dolgem času logiral in ni nikjer več trgovine, od mojega avta kaže samo številko šasije in ničesar več (niti ni notri podatkov o avtu, o garanciji...nič kar vem, da je bilo). Morda kdo ve kaj se dogaja?
Hvala, Lp, Ž
1. na kateremkoli računalniku odprem r.link 2 toolbox, povsod piše no internet connection. V čem je problem?
2. Na my renault sem se po dolgem času logiral in ni nikjer več trgovine, od mojega avta kaže samo številko šasije in ničesar več (niti ni notri podatkov o avtu, o garanciji...nič kar vem, da je bilo). Morda kdo ve kaj se dogaja?
Hvala, Lp, Ž
Tudi sam imam z navi. težave.Imam R-link 1,ki se ne posodobi preko aplikavcije my Renault tako kot R-link 2.Servis hoče za SD kartico za posodobitev 60€.Opažam pa,da mi že peša vid in na trenutke ne vidim razločno na ekran navigacije in bo potrebno kar avto menjat.Očala bi me med vožnjo motila,če imam le za branje.Upam,da se težava reši.
-
- Kraj: Maribor
Pozdravljeni!
Imam dva vprašanja
Rlink na meganu 4 je na verziji 3.3.15.411. Ali se da to updatat na 3.3.16.xxx? Android auto mi dela, carplay ne. Oboje je aktivirano preko ddt4all. Avto je letnik 3.2017.
Drugo vprašanje pa: Ali se da naložit na rlink, ki tovarnniško nima navija navigacijo? Ne bi se branil, če bi imel karte na voljo tudi na avtu, čeprav uporabljam google
Hvala za pomoč.
LP
Imam dva vprašanja
Rlink na meganu 4 je na verziji 3.3.15.411. Ali se da to updatat na 3.3.16.xxx? Android auto mi dela, carplay ne. Oboje je aktivirano preko ddt4all. Avto je letnik 3.2017.
Drugo vprašanje pa: Ali se da naložit na rlink, ki tovarnniško nima navija navigacijo? Ne bi se branil, če bi imel karte na voljo tudi na avtu, čeprav uporabljam google
Hvala za pomoč.
LP
Pozdravljeni !
Tudi sam se soočam s težavo na R-link evolution,ker mi ne preklopi na dnevni-nočni način kljub temu,da potrdim to funkcijo,kar je zelo moteče..Naprimer: zvečer mi ne preklopi in ga s tistim plusom na desni spodaj pritisnem (vsili nočni način).Problem se pojavi zjutraj,ko je dan,ker se tisti meni ob pritisku na plus +ne pokaže in moram na nastavitve sistema.Vem,da se je prej lepo preklopilo,če je bil tunel ali pa senčna stran,gozd itd...Mislil sem,da bi te težave odpravil,če bi nabavil novejše vozilo.Opažam,da je veliko težav tudi z R-link 2...
Tudi sam se soočam s težavo na R-link evolution,ker mi ne preklopi na dnevni-nočni način kljub temu,da potrdim to funkcijo,kar je zelo moteče..Naprimer: zvečer mi ne preklopi in ga s tistim plusom na desni spodaj pritisnem (vsili nočni način).Problem se pojavi zjutraj,ko je dan,ker se tisti meni ob pritisku na plus +ne pokaže in moram na nastavitve sistema.Vem,da se je prej lepo preklopilo,če je bil tunel ali pa senčna stran,gozd itd...Mislil sem,da bi te težave odpravil,če bi nabavil novejše vozilo.Opažam,da je veliko težav tudi z R-link 2...
Rabi kdo nove karte Tom Tom 06/2023.
Za vozila z RLink 2.
Poslano z mojega Pixel 6 Pro z uporabo Tapatalk
Za vozila z RLink 2.
Poslano z mojega Pixel 6 Pro z uporabo Tapatalk
1. Je kaj narobe z rlink store te dni? Piše Loading in progress in ne gre dalje.
2. Glede map. Je to edini način dobiti aktualne mape? Sem naredil update lani, pa so vseeno prastari zemljevidi. Zanima me za Slovenijo.
Avto je Grand Scenic 4 letnik 2023.
2. Glede map. Je to edini način dobiti aktualne mape? Sem naredil update lani, pa so vseeno prastari zemljevidi. Zanima me za Slovenijo.
Avto je Grand Scenic 4 letnik 2023.
Pozdravljeni!
Katere so zadnje možne mape?
Radia še nisem odklenil a sem čez vikend nadgradil na zadnjo uradno varianto...mislim da so 2020 ali pa 2022.
Hvala!
Katere so zadnje možne mape?
Radia še nisem odklenil a sem čez vikend nadgradil na zadnjo uradno varianto...mislim da so 2020 ali pa 2022.
Hvala!
Here 2024Q2
TomTom 2023.12
TomTom 2023.12
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Tud z moje strani pohvale in zahvala Robertu za pomoč in suport Mape odklenjene in nadgrajene.
@zakumi Mi zaupaš, kako prideš do verzij map? Sem brskal po menijih pa mi ni ratalo najt. Hvala!
@zakumi Mi zaupaš, kako prideš do verzij map? Sem brskal po menijih pa mi ni ratalo najt. Hvala!
So kaka navodila kje za update?
Ker so mape v navigaciji brezupno zastarele.
Torej "neuradni" update, ker uradnega sem naredil pred pol leta nekje in so mape vseeno iz časa marije terezije.
Ker so mape v navigaciji brezupno zastarele.
Torej "neuradni" update, ker uradnega sem naredil pred pol leta nekje in so mape vseeno iz časa marije terezije.
Odklep in posodobitev kart je enostaven da bolj ne morebiti (vstaviš USB kluč s pravim odpiračem v režo in slediš navodilom)
Važno je da imaš prave odpirače (programje) za to.
Važno je da imaš prave odpirače (programje) za to.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Hvala.
Ve kdo, katera verzija je zadnja na uradnem update?
Bi potem še enkrat tisto probal.
Uradna podpora je samo prvo leto ali kako je s tem? (glede na ceno avta bi morala bit vsaj 5 če že ne 10 let...)
Ve kdo, katera verzija je zadnja na uradnem update?
Bi potem še enkrat tisto probal.
Uradna podpora je samo prvo leto ali kako je s tem? (glede na ceno avta bi morala bit vsaj 5 če že ne 10 let...)