Zopet odvisno ali je imel napravo V1 ali V2. Zadevi se hardversko razlikujeta. Letniki 2014, 2015 in tudi dobršen del 2016 imajo vgrajene naprave V1, te zadeve spraviš na 3.3.16.961 in si omogočiš AndroidAuto. Pravijo da se da tudi CarPlay, vendar je potrebno zamenjati USB porte, stanejo cca 160EUR, potrdil pa tega še ni nihče. So imeli pa nekateri primerki letnika 2017 (predvsem do maja) že V2 napravo a 2.2.17.x firmware oz 3.3.15.x in ni bil omogočen AA nit CP. Te naprave se da verjetno nadgraditi še na kaj več kot na 3.3.16.961. Za CarPlay pa je, kot sem rekel, potreben drugačen HW na USB portih. Verzija programske opreme 8 je v novi napravi (Kadjar, verjetno Clio), verjetno je zadaj tudi nova železnina.IcEm4n napisal/-a:matt79, verjetno je v bazi zabeleženo, da imaš še vedno verzijo, ki je bila naložena v tovarni, in katera je zadnja, na katero je možno posodobiti. Očitno se zadeva ne posodablja.
Sem pa med komentarji na spletni strani gps-rlink.com zasledil tole:
Ima mogoče kdo kje podatek, kako se med seboj razlikujejo vse te različice (2.2.x, 3.3.x, 7.0.x, 8.0.x)?
R-Link2 naprava je v bistvu LG zadeva, v USA stane celih 50 USD (če sem prav videl), pobrskaj na gps-rlink.com. So linki do specifikacij V1 in V2 naprave.