gas pedalo ne reagira
Re: gas pedalo ne reagira
Sem zamenjal z novim pedalom za plin nic boljse:/. se vedno mece v varen nacin:(. Lahko kaksen nasvet kdo bi lahko rešil ta problem ker mi počas ze res para živce :/. Zanimivo mi je to da sem se peljal na morej tja 270 km bp. na morju sem sel se na eno drugo plazo po 3 dneh mi je spet neki metal ampak je blo potem v redu. Potem se ga pa 6 dni nism tud dotikal do takrat ko je bil cas za it domov je pa spet delal bp. Dejansk osem res tok zmeden da sploh ne vem vec kaj narediti :S
Lep pozdrav evo jst upam da sem zadevo saniral . Kupil sem novo gas pedalko in potem se novo Dusilno loputo Znamke VDO. In zaenkrat kaze da se je tazava odpravila. Bo pa cas povedal svoje javim ce bo kej novega.
Velikokrat je problem v pinih in je slab kontakt..Vrho napisal/-a:Lep pozdrav evo jst upam da sem zadevo saniral . Kupil sem novo gas pedalko in potem se novo Dusilno loputo Znamke VDO. In zaenkrat kaze da se je tazava odpravila. Bo pa cas povedal svoje javim ce bo kej novega.
RenaultSport
Kot dem že nekoč napisal.Za omenjeno težavo oz problem je 1000 % kriva ena od šob...iz lastnih izkušenj...ll