Pozdravljeni,
Imam sledeč problemček. Če sam odpustim ročno zavoro mi napiše cheking hand brake in čez nekaj čase izgine. Če vzpeljem in se sama odspusti se to ne zgodi. Najpej gori rdeča luč in stop čez nekaj sekund preskoči na oranžno opozorilo in naot čez cca minuto vse skupaj izgine.
Lepo prosim za kakršen koli nasvet.
lp, Andrej
el. ročna opozorilo laguna 06 2.0 16v
el. ročna opozorilo laguna 06 2.0 16v
U ovaj biznis bolji majmun od mene nema
Re: el. ročna opozorilo laguna 06 2.0 16v
Ni predvideno ročno drkanje. Preberi knjigo z navodili. Si pa ne predstavljam, kako bi to električno ročno človek uporabil na AC v sili.
Nima rešitve ampak lahko samo povem primere. Pri mojemu scenicu 2006 lahko ročno ali pa avtomatsko in ni nikoli problema. Očetu pri enakem scenicu kakšen krat tudi zagori opozorilna lučka ampak ročna vedno deluje normalno.
Sem imel citroena in je vedno delala normalno brez kakršnega koli opozorila , tam jo je bilo priporočljivo ročno spustiti ker je bila prepočasna da bi to delalo avtomatsko ampak ob priklopu na računalnik je vedno kazalo napako na njej.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Sem imel citroena in je vedno delala normalno brez kakršnega koli opozorila , tam jo je bilo priporočljivo ročno spustiti ker je bila prepočasna da bi to delalo avtomatsko ampak ob priklopu na računalnik je vedno kazalo napako na njej.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Priklopit na tester, lahko pa da je napaka na tipki..
RenaultSport
- TwingoLove
Če držiš sklopko medtem ko spustiš ročno zasveti napaka Check hand brake? Če ne, je problem v stikalu na sklopki.
Renault VelSatis Initiale Paris 2005, 2.2dCi
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Avantime 3.0 V6 Privilege
Avantime 2.2dCi Privilege 3x
Laguna je avtomatik.
lp, Andrej
lp, Andrej
U ovaj biznis bolji majmun od mene nema