No, da dam malo updejta kaj se dogaja z raketo.
Polovica stvari je prišla yaaay

Torej mocalov 10 vrstični hladilnik, pa catch can, ter števec. Vzel sem ga od VDO, saj se mi zdi da za temperaturo nerabim čudo tehnike sistema kot smo v drugem topicu diskutirali. Čakam še nosilec za števec (atm. gre na armaturko, levo od volana, razen če nekje staknem za na stebriček nosilec samo za 1 števec), pa od mishimoto-ta Sandwich plate.. Kak je sexy... Potlej pa gumitehna pa spet cevke rezat pa štukat

Ker so za tist meter izoliranih hotli občutno preveč denerja. *sigh*
Prav tako sem podrl spredaj odbijač, ker sem hotel popravit tist *gape* med odbijačem in spredno masko. Zgroženo sem ugotovil, da je bil avto spredaj zadet (sicer ne drastično ampak ***** no *kao mint*), in je bilo tako kot zavore preveč težko poklepat. Posledično odbijač striže in na vsakem koncu imaš luknjo. Zelo moteče. Extremno moteče grrrrrr.
Sedaj pa občutlivejši topic:
Ko je bil odbijač dol, sem izkoristil šanso ter si naredil šablono za sprednji splitter. Kar je na sliki je res grobi grobi osnutek. Spredaj bo 2cm krajši, ker sem tega odtrgal že na dvorišču

Bo pa Pritjen spodaj na odbijač (ker je odbijačmalo bogi že je odlična platforma za luknje vrtat

), ter za 2 nosilnima palčkama, na vsaki strani tablice 1. Gotta get that aero hehe. Narejen je iz kartona, naslednji teden (če bo sreča) gremo na črno pleksi steklo, nakoncu ko bo pa šablona u piko, grem pa na karbon. Iz karbona bo napacan v CDT group v kropi, že zmenjeno!
Na sliki vidiš moj ciničen smeh, ker smo v tistem trenutku vsi vedeli, da bo to grozno

in tudi je haha.
Več pa sledi ko pride še ostala roba in se začne čez vikend kej doktorirat

Lp.