diski in zavorne ploščice za grand scenic III 1.9dCi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
lucca brassi
Kraj: Notranjska

diski in zavorne ploščice za grand scenic III 1.9dCi

Odgovor Napisal/-a lucca brassi »

Pozdravljeni

Zanima me ali obstajajo nekakšni nerjavni diski in keramične zavorne ploščice za moj grand scenic III, 1.9dCi.

Vem da zadnji del pride v kombinaciji z vtisnjenimi ležaji in magnetnim obročem za ABS , polni diski .

Sprednji pa so zračno hlajeni normalni.

Ali tile nerjavni z keramičnimi zavornimi oblogami sploh obstajajo za scenica ? ( Kolega je kupoval za pasata in škodo na

ebayu , baje pa se dobijo tudi nekje v Ljubljani)

Malo sem skeptičen do njih , kako naj bi zagrabili ( naj ne bi mazali platišč ) čeprav smisel bremz je torni faktor med ploščico

in diskom ? Hvala
Moments before detonation ,..................TT
Renault Grand Scenic Energy BOSE Edition FAP 1,6 dCi , 131KM
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: diski in zavorne ploščice za grand scenic III 1.9dCi

Odgovor Napisal/-a Fan »

Vse obstaja, če je volja in € :D

Keramične ploščice za omenjeno vozilo ni problem dobaviti, kar se pa tiče zavornih diskov ki ne bi rjaveli ............. je pa draga želja. Lahko bi se naročili karbonski zavorni diski, ki pa bi bili zelo, zelo dragi. Pa še en problem lahko nastane, ni podatka kako bi se obnašali karbonski diski na vašem vozilu.

Da zavorni diski ne rjavijo po tekalni površini je zelo preprost recept, malo več je potrebno uporabljati zavore. Ker nekateri vozniki zavirajo z motorjem, so zavorni diski hladni, posledično imajo oksidi prosto pot.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori