4Control
- domzikales
- Kraj: Velenje
Re: 4Control
Pa ni je boljše zadeve za karavana. Ko se je kolega peljaz mojo laguno ko ima 4 control, ker njegova nima, ni mogel verjeti kako se spremeni vožnja. Še posebej odzivnost pri hitrih ovinkih (iz leve v desno), njegova zaplava z temu si trden. Pač jaz je ne morem prehvalit. Še posebej pa ne ker sem pred kratkim vozil od kolega rs škodo in je bila razlika v vožnji očitna. Z škodo rs se mi je zdelo da plavam na vsakem ovinku.
Kar te ne uniči, te okrepi!
- domzikales
Nič nebom reku. Vsak ko ga ma bo podal svoje mnenje. Jaz sem probal še rs škodo karavan (2012 letnik in novega) in ford focus st karavan in se mi je zdel z 4 control-om avto veliko bolj odziven.
Hočeš reči da nočeš nič reči? 
- domzikales
Neki takegabertole napisal/-a:Hočeš reči da nočeš nič reči?
Okej razumem da te zanima neki o tem, samo da podrkavaš folk neki pa sprašuješ take bedarije to je pa preveč.
Najd si drug forum za podrkavat, baje je VAG groupa taprava za take kt si ti.
Lp
Najd si drug forum za podrkavat, baje je VAG groupa taprava za take kt si ti.
Lp
Zadnjič spremenil Seko, dne 14 Feb 2016, 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
4Control je ena boljših stvari, ki se je zgodila Renaultu.
Lažje parkiranje, boljša vožnja v ovinke brez dodajanja volana.
Dokler dela 100% ZA.
lp
Lažje parkiranje, boljša vožnja v ovinke brez dodajanja volana.
Dokler dela 100% ZA.
lp
Lep pozdrav Marjan
- domzikales
A ti veš za kir avto sprašuješ? A se mal delaš francoza? Kakšen sport program?Ulrich napisal/-a:Kako je pa na spolzki cesti ali makadamu?
A se pri vklopu SPORT programa kaj spremeni?
Kolikor vem dela v vseh pogojih. Edino pri vklopu pomagal v primeri zdrsa se pomoje postavijo v neutralno pozicijo.
RenaultSport
- domzikales
A to je sport program al kaj po novem?Ulrich napisal/-a:Krmiljenje zadnjih koles mislim
- domzikales
A to je sport program al kaj po novem?domzikales napisal/-a:Ulrich napisal/-a:Krmiljenje zadnjih koles mislim
Ja. Opozorilne lučke ni. Če gre slučajno kaj narobe ti napiše steering fault na števcu, ampak še nisem videl niti slišal za primer.Ulrich napisal/-a:Aha.
Se pravi računalnik uravnava omenjeno zadevo.
Je kakšna opozorilna lučka za omenjeni sistem?
Glede sport programa je verjetno mišljeno na novejše avte (megane IV, espace, talisman,..), ki to imajo (sport, comfort, ipd.) in kolikor jaz vem dela vedno.
RenaultSport
Preveriš tako, da imaš avto na mestu in ti nekdo vrti volan medtem, ko ti gledaš zadnja kolesa... Če rabiš slikco kako to vse izvedeš, ti sam rec...
Ma tako nekako na prblizn ja.
http://www.renault.si/o-nas/novice/aktu ... mi-kolesi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tukaj boš našel odgovor v kolikor te 4Control res zanima. Če je tvoj namen kaj drugega pa na plan z besedo...
Tukaj boš našel odgovor v kolikor te 4Control res zanima. Če je tvoj namen kaj drugega pa na plan z besedo...