Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Re: Renault Talisman - 2015 (naslednik Lagune)
Recimo osnovni clio je v Franciji 13.500, pri nas 9.990. Franconske cene so torej tudi za talismana vsaj toliko višje v primerjavi s tistimi, ki bodo v veljavi pri nas.
Pri takšnih cenah bo to bolj eksot na naših cestah ( kar je za tak lep avto škoda).. tudi če upoštevaš nižjo ceno napram franciji..
1.6 Energy Tce 150 Edc Intens : 39 149 € .. tudi če bo pri nas 30k, je to še vseeno preveč. Za to dobiš pasata 2,0tdi z dsg-jem. In ugante kaj bo folk raj kupu, pa VW afera gor al pa dol.
1.6 Energy Tce 150 Edc Intens : 39 149 € .. tudi če bo pri nas 30k, je to še vseeno preveč. Za to dobiš pasata 2,0tdi z dsg-jem. In ugante kaj bo folk raj kupu, pa VW afera gor al pa dol.
Squealing tire is a happy tire 
saj talisman ima tudi dvojnosklopkovni menjalnik....a_sist napisal/-a:.
to da bo folk kupoval vw je pa itak jasno kot beli dan, tudi če je 5x dražji in so luksuzni dodatki, kot je volan in kolesa za doplačilo, ker po ljudskem ustnem izročilu (predvsem narodov južno od nas, ki so pri nas) velja da je to višek tehnologije pred katero se lahko skrije tudi nasa, da dela tudi če se pokvari, da je statusni simbol in da si je lastiti nemški avto višek v življenju, ki ga z drugimi sredstvi ne moreš doseči
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Vem, da je talisman s tem motorjem edc, ravno to podobnost sem hotel poudariti ko sem omenil dsg. Se seveda strinjam z zgoraj napisanim.
Squealing tire is a happy tire 
- Sport Driver
Tele cene so bedarija, Bencinar bo dražji kot dizel? Resno?
Pa to so cene za francijo, tam itak vsi dizla kupjo
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Glede cen ... a ni bilo govora da zeli Talisman biti malo vec kot laguna? po kvaliteti itd. Cene temu primerne ali ne?
- Sport Driver
Ne vem, kolikor sem bral so tole že cene nekega prodajalca z maržami vred. Priporočena cena za Talismana 1.6 dci EDC Initiale Paris naj bi bila nekaj čez 38k €.
Kako z maržami? Saj če Renault postavi ceno npr. Clio od 10.990€ je toliko pri vseh trgovcih. Tle je marža že všteta, če dajo ceneje imajo pa oni manj.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
čeprav sem jaz prilepil tele cene, se tudi meni vse bolj zdijo neresnične (vir je Worldscoop,uradnega pa ni še nikjer nič). Upam, da bo cenejši, ker drugače se avto ne prodajal pa če je še tako lep...
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Zgleda, da imajo osnovne različice drugačne zadnje luči:

Včeraj sem videl sivega TALISMANA na gorenjski avtocesti, ni mi bilo pa jasno zakaj mu gori le polovica zadnjih luči in sicer samo skrajna stran, sedaj vidim da očitno je bila to osnovna razičica
Še dve sliki notranjosti z manjšim R-Linkom:

The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ogromen!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!