Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Kupon za do 40 EUR popusta pri zavarovanju in pripis 110 pik
Če v času akcije med 1. 12. 2014 in 31. 1. 2015 ne sklepate avtomobilskega zavarovanja, lahko ob nakupu vinjete v Mercatorju kljub temu prihranite do 40 EUR. Ob nakupu letne vinjete cestninski razred 2A in 2B v izbranih Mercatorjevih prodajalnah, kjer se izvaja prodaja vinjet vam bomo namreč podarili kupon v vrednosti do 40 EUR. Unovčili ga boste lahko ob sklenitvi zavarovanja vse leto – do 30. 11. 2015. Ob unovčenju kupona pri sklenitvi zavarovanja, vam bomo na vašo Pika kartico pripisali še 110 pik.**
Če v času akcije med 1. 12. 2014 in 31. 1. 2015 ne sklepate avtomobilskega zavarovanja, lahko ob nakupu vinjete v Mercatorju kljub temu prihranite do 40 EUR. Ob nakupu letne vinjete cestninski razred 2A in 2B v izbranih Mercatorjevih prodajalnah, kjer se izvaja prodaja vinjet vam bomo namreč podarili kupon v vrednosti do 40 EUR. Unovčili ga boste lahko ob sklenitvi zavarovanja vse leto – do 30. 11. 2015. Ob unovčenju kupona pri sklenitvi zavarovanja, vam bomo na vašo Pika kartico pripisali še 110 pik.**
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Wau super, bom kar v merkatorju kupil.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Hudo...tako nalepko pod lučjo imam namen tudi jaz dati...zaupaš kje si jo dobil?
kul napeka, samo s to na odbijaču se men osebno malo tepe 
To ti jo naredi tudi kdorkoli, ki se ukvarja s foliranjem.
Kdor koli nebo naredil. Misljeno to belo. Je original renault nalepka.

tele bele črte mu zlo lepo pašejo...je pa res da tista na odbijaču pa ne gre ravno zraven... 
Če je temu tako, nalepko ni problem odstraniti. 

No sej zanima me ta na odbijacu...jo imam namen tut jest nekje dobit...
Sem ti ze odgovoril na ebayu. Ko bom za PC dodam link.

Pardon...nisem videl.....
Dobro je izpadlo, se mi dopade, je pa res kot so že omenili ono pod lučjo odstrani, se med samo glih ne marata.... Kako daleč ti pa zadaj pride oz. na strehi?
lp
lp
Sory za pozen odgovor. Cca 3/4 strehe. Imam se en kos za zadnjo haubo, no nevem, če bom limam.