Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Ne delaj tega raje si kupi kaj drugega za ta denar. Sem bil istega mišlenja pridobil bi naj cca 8konjen pa neki res malega navora. Vendar se v praksi to ne občuti. Jaz sem kar dodobra predebatiral na to temo z ljudmi ki se v to spoznajo in eden tudi dela te zadeve pa se nakoncu nisem odločil. Tankaj 100 oktanski bencin v njega pa boš malenkost občutil razliko. Moj kolega ima enakega kot jaz samo ne karavana pa sem ga enkrat peljal pa me spraševal če mam kaj zmenjano da njevo ne vleče tako kot moj. Za porabo se pa prepozno sekiraš. je taka kot je. Jaz jo imam trenutno 8.7 mestna vožnja. Sploh več ne gledam.
Tak da jaz bi si za teh 200€ + - kupil kaj drugega.
lp
Tak da jaz bi si za teh 200€ + - kupil kaj drugega.
lp
Nočem smetit ampak,glede porabe bi nekaj povedal.Veliko krat opazim da se piše o porabi pri teh gt-meganih 1,6.Vse se mi zdi nekako prevelika glede na naš megan.Sem že ne enkrat testiral in je eventualno prišlo do kakih + - 1do2 deci litra razlike.Letos sva z megano bla 1x na morju 1x v Ljubljani 2x v Mariboru ostalo pa je vse mestna vožnja z stem ,da se največ km dela v službo,ki pa je cirka 2km in trenutno je povprečna 7,3l.
Pa brez zamere za smetnjo. L,P,
Pa brez zamere za smetnjo. L,P,
Zadevo dobim za 95€ novo, zato me mika. Tko, da moram se parkrat prespat in odlocit.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ti govoris o tuning boxu?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
še bol stran vržen dnar 
To pa sploh ne kupuj.... Ne ukvarjaj se z porabo in močjo, vleče kot vleče , troši pa pač kot ti troši. Vozi ga in uživaj pa je. Če pa ti je premalo pa prodaj pa kupi kaj močnejšega.paloma napisal/-a:še bol stran vržen dnar
Tisti ki pa ima porabo 7l na tem avto pa se vozi izključno po tistem računalniku, in pri temu je motor zaspan. Ta motor začne vlečt nekje malo pod 4k obratov, takrat se tudi variabilna jermenica zamakne in pač malo več troši. Vem sem sprobal to z porabo. Ja res toliko troši ampak se ne smeš po avtocesti peljat 140-150. V tem primeru troši od 8- 8,5l. Jaz ga zmes obrnem do rdečega in imam pač tako porabo kot je.
Je..š to porabo, smo se enkrat skoraj že skregali okrog tega. Lp
Ti si prevec obseden z to porabo. Jaz imam racunalnik nastavljen koliko imam do pumpe, porabo sploh ne spremljam. Pač mika me ta zadeva,da bi probal a kot kaze se nebom odlocil. 

Se ne splača.
Ne more ti čudežna škatlica za 100€ narediti take razlike.
O takih predelavah slišim samo slabe stvari. Saj mogoče opaziš, samo po nekaj časa lahko opaziš tudi kakšne nove lučke na armaturki.
ČE ŽE, odštej tistih par sto evrov in daj nekomu narediti kot se zagre. Vsekakor boljši vložek da boš avto lahko mirno vozil še leta, kot da za 100€ nekje obtičiš.
Lp
Ne more ti čudežna škatlica za 100€ narediti take razlike.
O takih predelavah slišim samo slabe stvari. Saj mogoče opaziš, samo po nekaj časa lahko opaziš tudi kakšne nove lučke na armaturki.
ČE ŽE, odštej tistih par sto evrov in daj nekomu narediti kot se zagre. Vsekakor boljši vložek da boš avto lahko mirno vozil še leta, kot da za 100€ nekje obtičiš.
Lp
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
zakumi napisal/-a:Ti si prevec obseden z to porabo. Jaz imam racunalnik nastavljen koliko imam do pumpe, porabo sploh ne spremljam. Pač mika me ta zadeva,da bi probal a kot kaze se nebom odlocil.
Jaz se preveč ukvarjam z porabo? Vidim da nisi zrel za svoja leta. Sprašuješ tukaj, dajemo ti vse možne odgovore in informacije ti pa take nazaj zabijaš.... Sem zaključil z tabo... Boš ti meni govoril da se jaz ukvarjam z porabo, jo imam tudi čez 9 litrov pa se ne sekiram. Se opravičujem da ti dajem informacije....
Pa lepo se mej.
Kdo ti kaj hoce clovek bozji kaj se razburjas ohladi se.
To je samo debata zato se ne sekiraj.
To je samo debata zato se ne sekiraj.

Zakaj se ne splača te škatlce kupit, so že ostali povedali. Raje ta denar nameni vinjeti za prihajajoče leto, bo več efekta 
Sicer pa očitno sam ne veš, kaj govoriš:
Sicer pa očitno sam ne veš, kaj govoriš:
In potem:zakumi napisal/-a:če bi pridobil cca 5 KM,malo manjšo porabo,nekaj navora bi bil več kot zadovoljen.
zakumi napisal/-a:Ti si prevec obseden z to porabo. Jaz imam racunalnik nastavljen koliko imam do pumpe, porabo sploh ne spremljam
po dolgem premisleku se odločil in kupil wufer namesto čipa. zvočnik me zelo-zelo pozitivno presenetil nad samim igranjem.
igra kot noro
no to je še slika hitrega priklopa,sledi ureditev kablov in postavitev zvočnika.

no to je še slika hitrega priklopa,sledi ureditev kablov in postavitev zvočnika.