megane 2 vžig
megane 2 vžig
Pozdravljeni,
Imam vprašanje če je imel kdo podoben problem in kako ga je rešil.
Imam Renault Megane mk2 1.6 16V letnik 2008
Dogaja se mi da ko recimo zjutraj hočem avto odpeljat stistem premzo + start avto se zažene, obrati narastejo na 1500 in nato padejo na 0 in avto se ugasne ponovim znova dodam malo gasa in avto normlano vžge in dela. Potem cel dan vžiga iz prve brez problema.
Avto tankam na OMW ponoči je avto v garaži. Naj omenim še da v isti garaži 10m stran stoji še en megan isto benciner 1.6 16V le da je lenik 2007 tudi pri njemu se dogaja isto le manj pogosto kot pri meni.
kakšen predlog?
Imam vprašanje če je imel kdo podoben problem in kako ga je rešil.
Imam Renault Megane mk2 1.6 16V letnik 2008
Dogaja se mi da ko recimo zjutraj hočem avto odpeljat stistem premzo + start avto se zažene, obrati narastejo na 1500 in nato padejo na 0 in avto se ugasne ponovim znova dodam malo gasa in avto normlano vžge in dela. Potem cel dan vžiga iz prve brez problema.
Avto tankam na OMW ponoči je avto v garaži. Naj omenim še da v isti garaži 10m stran stoji še en megan isto benciner 1.6 16V le da je lenik 2007 tudi pri njemu se dogaja isto le manj pogosto kot pri meni.
kakšen predlog?
Re: megane 2 vžig
Punci se je dogajal, da je sam verglov za to napako so bli krivi konektorji na kablih računalnika (testr sicer pokaže napako na releju). Kable smo samo malo porukali in je zadeva delala.. Odkar smo jih našpricali s kontakt sprejem se je zadeva umirila.. oz se ne dogaja več..
je pa isti kot tvoj samo da je 2004 letnik..
Upam da sm kej pomagov
je pa isti kot tvoj samo da je 2004 letnik..
Upam da sm kej pomagov
Pozdravljeni
@casiop3
- preverite dušilno loputo in senzor temperature motorja .................... vse se lahko elegantno preveri s testerjem
Lep pozdrav
@casiop3
- preverite dušilno loputo in senzor temperature motorja .................... vse se lahko elegantno preveri s testerjem
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
kje pa so ti konektorji kablov?
FAN, koliko je cena priklopa na tester?
FAN, koliko je cena priklopa na tester?
Pozdravljeni
Konektorji so povsod, kjer je žica na kaj priklopljena. Torej na dušilno loputo je pripeljan kabel, na koncu je konektor, ta pa se priklopi na loputo.
Sedaj kakšen je strošek priklopa po delavnicah res ne vem. pri pooblaščencu je od 25 do 40€ odvisno od narave odkrivanja napake in kakšne volje so. Veliko delavnic ima politiko, če se servisira vozilo pri njih, priklop testerja ne zaračunavajo. Osebno ne zaračunavam priklop.
Lep pozdrav
Konektorji so povsod, kjer je žica na kaj priklopljena. Torej na dušilno loputo je pripeljan kabel, na koncu je konektor, ta pa se priklopi na loputo.
Sedaj kakšen je strošek priklopa po delavnicah res ne vem. pri pooblaščencu je od 25 do 40€ odvisno od narave odkrivanja napake in kakšne volje so. Veliko delavnic ima politiko, če se servisira vozilo pri njih, priklop testerja ne zaračunavajo. Osebno ne zaračunavam priklop.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
Ja to vem kaj je konektor
zanima me kje je lociran racunalnik? A je to pod havbo al je to kje v kabini? Pac to kar je reku naj probam najprej nardit da naspricam z kontakt spreju?
Imam podobno težavo in vas prosim za pomoč. Ko zjutraj prižgem hladen avto mi včasih obrati padejo na cca 500 in ko dodam plin, se uravnajo in avto normalno deluje. Ko pa je topel, normalno vžiga in obrati so ok.
Mnenja?
Mnenja?
ali si poizkusil z kontakt sprejem našpricat kontakte?
Zdravo, tudi sam imam enak problem... sam imam sicer montiran LPG, in mi zanimivo, da ob prisilnem zagonu na LPG obrati ne zanihajo in ne padejo na 0, ko pa pustim "normalni " zagon na bencin pa je problem spet tu... Je že kaka rešitev?
Za take simptome je lahko problem v jermenici na odmični ali pa je loputa za zrak.
LP
LP
Jermenica je bila menjana... pri 60 kkm zdaj ima 100kkm... kaj pa se da z loputo poštimat ( samdoma)