Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
aaaa Ko smo bli tm sm se lih sprašvov kam gre ta cesta
Sam pol nismo šli pogledat.. zdej vem za drugič.. Hvala
Čudovit!
hvala 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
kar naprej hodim v hribe gledat če je že pomlad, pa bolj slabo kaže
tokrat vršič

malo za kepat ga je pa še

tokrat vršič

malo za kepat ga je pa še

če bi mel malce tvojega znanja... sem šel 2x v 14dneh čez, tud z novim avtom(morm še predstavt) pa sploh nobene slike še 
lepo jo čuvaš!
lepo jo čuvaš!
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
ker mi spet/še vedno trese disk, sem se odločil da bom kupil nove in takoj ugotovil da to ni tako preprosto kot sem si mislil
i.s.t. nima in se ne da naročit
adel nima, mogoče se da naročit, mogoče ne, še ne vejo, trw cena mogoče 140€+
gmt nima, lahko dobijo od nekje, za neke čudne cene; 100€ za komad in ene za 200€ kom. pa navadni diski so to nič športni ali kaj posebnega
euroton nima, se morda da naročiti, brembo, ate, pa še nekaj , samo lahko da bom čakal en mesec
cene dokaj normalne
potem sem našel še eno spletno trgovino kjer je par evrov ceneje in piše da imajo na zalogi
http://www.bestpartstore.co.uk/renault- ... 7526/10132
resno razmišljam da bi kar tam naročil
pa Ate sem si zaželel, menda bo v redu?
sem bil presenečen je tako osnovno stvar kot so diski tak problem dobiti pri nas
pred tem se mi je po glavi sprehajala misel da bi se lotil ABS usposobiti, pa me je zdaj čisto minilo
i.s.t. nima in se ne da naročit
adel nima, mogoče se da naročit, mogoče ne, še ne vejo, trw cena mogoče 140€+
gmt nima, lahko dobijo od nekje, za neke čudne cene; 100€ za komad in ene za 200€ kom. pa navadni diski so to nič športni ali kaj posebnega
euroton nima, se morda da naročiti, brembo, ate, pa še nekaj , samo lahko da bom čakal en mesec
cene dokaj normalne
potem sem našel še eno spletno trgovino kjer je par evrov ceneje in piše da imajo na zalogi
pa Ate sem si zaželel, menda bo v redu?
sem bil presenečen je tako osnovno stvar kot so diski tak problem dobiti pri nas
pred tem se mi je po glavi sprehajala misel da bi se lotil ABS usposobiti, pa me je zdaj čisto minilo
Zakaj ne rešiš tresenje preden nove kupiš?
če bi rešil tresenje mi nebi bilo treba novih kupovat, a ne?
do zdaj sem menjal ploščice, ne pomaga, centriral disk, ne pomaga, menjal ležaj, ne pomaga....
zdaj sem mnenja da je en disk iz defektnega materiala in trese, zatorej menjava
do zdaj sem menjal ploščice, ne pomaga, centriral disk, ne pomaga, menjal ležaj, ne pomaga....
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Shusuglao napisal/-a:če bi rešil tresenje mi nebi bilo treba novih kupovat, a ne?
Potem kupi kaj bolj kvalitetnega.
Ti, sem mal prečekiru tole stran in res majo skor za đabe zadeve. Sem gledal ate diske zase in imajo takšne z nekim premazom, da ne rjovijo, za zelo razumen denar.Shusuglao napisal/-a:
Dej ti to naroč in če dobiš res "đenjuajn" diske in ne piskrov, bom še jest naroču

mnja, bom še malo počakal s tem, malo sem klikal naokrog in ima ta prodajalec oz. stran nekaj slabih reviewjev v zadnjem letu, da neke stvari niso prišle, ali da je dolgo trajalo, ali kaj manjkalo v paketu ipd
potem sem dobil še odgovor od evrotona, so rekli da lahko dobavijo ate diske in so samo kakih 15€ dražji kot na netu
zdaj jih moram samo še prepričat da mi jih naročijo, samo je komunikacija malo počasna
cel projekt za ene gnile diske
medtem sem deset metrov gume na cesti pustil

glede na to kako super in varne naj bi bile nove gume, se presenetljivo zanič ustavljajo, nekako isti šmorn kot 8 let stare, meter gor ali dol, tako da so tiste pravljice kako z novimi gumami ne povoziš otrok (ne vem v kateri reklami so že to kazali) bolj iz trte izvite, če bi šel mimo šole bi jih lahko zgazil za cel avtobus preden bi se končno ustavil
no, lisička se je na srečo teleportirala nekam izpred avta ali pod avto v zadnjem trenutku, medtem ko sem jaz že stiskal ritnice in se v mislih poslavljal od dobijača
dobro da nisem srečal kakšnega bolj velikega živala, tisto bi sigurno bolelo
potem sem dobil še odgovor od evrotona, so rekli da lahko dobavijo ate diske in so samo kakih 15€ dražji kot na netu
zdaj jih moram samo še prepričat da mi jih naročijo, samo je komunikacija malo počasna
cel projekt za ene gnile diske
medtem sem deset metrov gume na cesti pustil

glede na to kako super in varne naj bi bile nove gume, se presenetljivo zanič ustavljajo, nekako isti šmorn kot 8 let stare, meter gor ali dol, tako da so tiste pravljice kako z novimi gumami ne povoziš otrok (ne vem v kateri reklami so že to kazali) bolj iz trte izvite, če bi šel mimo šole bi jih lahko zgazil za cel avtobus preden bi se končno ustavil
no, lisička se je na srečo teleportirala nekam izpred avta ali pod avto v zadnjem trenutku, medtem ko sem jaz že stiskal ritnice in se v mislih poslavljal od dobijača
dobro da nisem srečal kakšnega bolj velikega živala, tisto bi sigurno bolelo
Lahko ji kupiš vrečo hrane da je spojler preživel. Se sploh dobi novega?
Zadnjič v Mercatorju srečal tole enaindvajsetko...

Sem jo zagledal čez pol garažne hiše, parkirano bolj na samem. Jo prec škljocnil s telefonom in poslal šusu, a se je nato zapletlo pri dostavi MMS-ja. Eh, ja...

Sem jo zagledal čez pol garažne hiše, parkirano bolj na samem. Jo prec škljocnil s telefonom in poslal šusu, a se je nato zapletlo pri dostavi MMS-ja. Eh, ja...

Se ni ta pred casom prodajala oz bila v na sliki oglasu za eno drugo?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa