Pozdravljeni
Zanima me ali ve kdo kje bi dobil tisti plastični čep in zatič, ki gre iz šobe v povratni vod, ker mi neprestani veče ven ta čep in mi posledično nafto toči. Ne bi rad kupil celotno garnituro, kot jo prodaja renault.
Ima kdo kakšen predlog. Sem pa že klical po oglasih kjer prodajajo motorje in noben nima.
Hvala za odgovore
Grand scenic 1.5 dci 78 kw čep povratni vod
- grandscenik
Re: Grand scenic 1.5 dci 78 kw čep povratni vod
Si mogoče zadevo poštimal namreč meni na meganu 1.9Dci letnik 2003 na eni šobi rahlo solzi nafta iz tega povratnga voda oziroma plastičnega čepa ki se nahaja na vrhnu šobe, če logičo razmišljam je verjetno fuč kakšna dihtunga, ki pa mora biti verjetno zelo zelo majhna, torej ma kdo mogoče skico tega povratnega voda oziroma če morda ve kakšna dihtunga se nahaja v tem čepu povratnega voda... Kataloška cifra kompletnega povrtnega voda mislim da je: 82 00 361 444 (kolikšna je sploh cena novega)
Lep pozdrav...
Lep pozdrav...
Re: Grand scenic 1.5 dci 78 kw čep povratni vod
Na povratni vod je samo nataknjena cev gor brez tesnila. Lahko da je počena, ker ponavadi so plastične.lazo23 napisal/-a:Si mogoče zadevo poštimal namreč meni na meganu 1.9Dci letnik 2003 na eni šobi rahlo solzi nafta iz tega povratnga voda oziroma plastičnega čepa ki se nahaja na vrhnu šobe, če logičo razmišljam je verjetno fuč kakšna dihtunga, ki pa mora biti verjetno zelo zelo majhna, torej ma kdo mogoče skico tega povratnega voda oziroma če morda ve kakšna dihtunga se nahaja v tem čepu povratnega voda... Kataloška cifra kompletnega povrtnega voda mislim da je: 82 00 361 444 (kolikšna je sploh cena novega)
Lep pozdrav...
RenaultSport