Plasti dip
Re: Plasti dip
lepo lepo, kolegu zaenkrat drži že dobrih 5 mesecev, s tem da je našprical ko je bila še zima.
Ali kdo ve kje bi se dalo to kupit/pogleadt? kaknsa spletna trgovina ali trgovina v lj?
Trenutno sem nasel tuki za 19eur sprej, samo nikjer ne pise kolk je velik ta sprej http://www.plastidip.si/index.php/trgovina#rokquickcart" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno sem nasel tuki za 19eur sprej, samo nikjer ne pise kolk je velik ta sprej http://www.plastidip.si/index.php/trgovina#rokquickcart" onclick="window.open(this.href);return false;
Cene v Sloveniji so okoli 22-23 eur na sprej, če pa naročiš s te spletne strani ki je vbistvu nemška te pa še poštnina pride okoli 20eur po tamalem.iMatic napisal/-a:Ali kdo ve kje bi se dalo to kupit/pogleadt? kaknsa spletna trgovina ali trgovina v lj?
Jaz imam par šprejev odveč
povej kakšno barvo rabiš
povej kakšno barvo rabiš
Brezbarvno
Transparentno.
A so vsi spreji isto velki?
org. so vsi enako velikiiMatic napisal/-a:BrezbarvnoTransparentno.
Kje pa lahko dobim kake bol žive barve ? Zelene, modre, oranžne ali kaj takega ? Za vse 4 felne rabiš koliko plastidipa ? 4 spreje ?
Lp
Lp
Nekje 3-4 špreje odvisno koliko plasti boš delal na eni felniszobov1 napisal/-a:Kje pa lahko dobim kake bol žive barve ? Zelene, modre, oranžne ali kaj takega ? Za vse 4 felne rabiš koliko plastidipa ? 4 spreje ?
Lp
jest bi tut rabu 4 neon zelene barve če bo kdo naročou nej me obvesti 
pog. privat sporočilo
Je ta stvar podobna tisti gumjasti/čigumasti zadevi na kljukah in armaturki v Meganih 2, Lagunah 2 ...? Da bi s tem obnovil, ker se mi grdo lušči.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Mislim da bi znalo biti podobno, je že ene par ljudi kupilo to da so na vw golfu 4 kljuke barvali samo mi ni nobeden povedal kako se je obneslo. Zadnjič pa je moj kolega barval ročke v meganu 2 in je rekel da so se tam kjer se stikata plastiki na vogalu oluščilo na ročni pa zaenkrat drži.
drhouse napisal/-a:Je ta stvar podobna tisti gumjasti/čigumasti zadevi na kljukah in armaturki v Meganih 2, Lagunah 2 ...? Da bi s tem obnovil, ker se mi grdo lušči.
je ja podobna stvar..
Drugače pa sm pobarval vžigalnik (cricket) in sedaj je že skoraj przn plasti dip je pa še vedno gor.. edino po robovih (kjer se je strgov) se je začev luščt po sredini pa še kar ustraja (bom poslikal pa nalepim)
Imam pa pobarvane stranske letve bomo videli koliko časa bo ostal gor.. je pa zanimivo ker se je prenese reljef letvice in je ševedno "pikčasta" oz po reljefu taka kot original in se sploh nevidi da bi bilo kaj gor..