Clio IV

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Photox
Kraj: Novo mesto

Re: Clio IV

Odgovor Napisal/-a Photox »

darkec1 napisal/-a:Clio GT še ni na prodaj,in še nekaj časa ne bo(blokada v tovarni)!
Včeraj sem jih videl ene 5 komadov na tovornjaku, ko sem se vračal iz LJ proti NM, se ustavil, da me je majster prehitel, pa sm ga še enkrat ujel, za ziher :D tako da očitno sedaj se jih že dobi..
M̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶P̶̶̶h̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶6̶̶̶V̶̶̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ / C̶l̶i̶o̶ ̶R̶S̶ ̶1̶8̶2̶ ̶H̶o̶l̶o̶g̶r̶a̶m̶ ̶G̶r̶e̶y̶ / Megane 2 Ph2 1.9DCI Graphite Black / Twingo RS Ph1 Pearl Black || http://maticerzen.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Aleš_Megane
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a Aleš_Megane »

jaz sem jih tudi vidu v Luki Koper. Pa jih je blo kar nekaj in so res lepi :)
Uporabniški avatar
noxy

Odgovor Napisal/-a noxy »

Ko sem zamenjal navadne žarnice za le-diode sem opazil da mi brlijo to se lepo vidi na sliki.
Navezuje se na žarnico v kabini

Ali mi lahko kdo razloži zakaj LED žarnica gori oz čisto malo sveti čeprav je izklučena. In ali lahko na tak način sprazni akumolator v recimo 2 tednih če avto stoji?
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

potrebuje manj štroma in posledično sveti čist mal tud ko je ugasnjeno.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
noxy

Torej porablja elektriko ko tako čisto malo sveti? Jo klasična žarnica enako porablja vendar ni dovolj moči da bi sploh gorela?

Je nevarnost da se sprazni akomolator v 2 tednih neobratovanja avta?

Hvala za odgovore, ne spoznam se dobro na te stvari :)
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

če ti kontrolna lučka ne sprazni, pol tud tole nebo :D drgač pa prebrikaš z 1kilo uporom :) jst imam keramičnega, ker se zadeva rada precej pogreje :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
noxy

Če ne prazni akomolatorja potem sploh ni problema. Naj sveti čisto malo. Ne vem zakaj bi si delal delo z vezanjem upora :D
Odgovori