Včeraj sem jih videl ene 5 komadov na tovornjaku, ko sem se vračal iz LJ proti NM, se ustavil, da me je majster prehitel, pa sm ga še enkrat ujel, za ziherdarkec1 napisal/-a:Clio GT še ni na prodaj,in še nekaj časa ne bo(blokada v tovarni)!
Clio IV
Re: Clio IV
M̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶P̶̶̶h̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶6̶̶̶V̶̶̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ / C̶l̶i̶o̶ ̶R̶S̶ ̶1̶8̶2̶ ̶H̶o̶l̶o̶g̶r̶a̶m̶ ̶G̶r̶e̶y̶ / Megane 2 Ph2 1.9DCI Graphite Black / Twingo RS Ph1 Pearl Black || http://maticerzen.si" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
jaz sem jih tudi vidu v Luki Koper. Pa jih je blo kar nekaj in so res lepi 
Navezuje se na žarnico v kabiniKo sem zamenjal navadne žarnice za le-diode sem opazil da mi brlijo to se lepo vidi na sliki.
Ali mi lahko kdo razloži zakaj LED žarnica gori oz čisto malo sveti čeprav je izklučena. In ali lahko na tak način sprazni akumolator v recimo 2 tednih če avto stoji?
potrebuje manj štroma in posledično sveti čist mal tud ko je ugasnjeno.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Torej porablja elektriko ko tako čisto malo sveti? Jo klasična žarnica enako porablja vendar ni dovolj moči da bi sploh gorela?
Je nevarnost da se sprazni akomolator v 2 tednih neobratovanja avta?
Hvala za odgovore, ne spoznam se dobro na te stvari
Je nevarnost da se sprazni akomolator v 2 tednih neobratovanja avta?
Hvala za odgovore, ne spoznam se dobro na te stvari
če ti kontrolna lučka ne sprazni, pol tud tole nebo
drgač pa prebrikaš z 1kilo uporom
jst imam keramičnega, ker se zadeva rada precej pogreje 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Če ne prazni akomolatorja potem sploh ni problema. Naj sveti čisto malo. Ne vem zakaj bi si delal delo z vezanjem upora