+1. definitivnoAleen napisal/-a:TO JE TO![]()
![]()
Renault Megane R26
Re: Renault Megane R26
A tako... je bla pa včasih Laguna, ne?Borut Kermc napisal/-a:drhouse napisal/-a:Čak, a dva RS-a sta pri vas?
lepo bi bilo če bi bila.. Drugače pa je drugi od error 90
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Hvala ker sta poklicala za na Grobnik. Pfff
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
- Borut Kermc
drhouse napisal/-a:A tako... je bla pa včasih Laguna, ne?Borut Kermc napisal/-a:drhouse napisal/-a:Čak, a dva RS-a sta pri vas?
lepo bi bilo če bi bila.. Drugače pa je drugi od error 90
ja laguna ja.. jo ucas kr pogresam.. malo udobja pa tisine
- Borut Kermc
Nisva bila na grobniku..smo se po mestu podila malo u iziMyWay! napisal/-a:Hvala ker sta poklicala za na Grobnik. Pfff
Me veseli, da si se spametoval in zamenjal platišča.
..

RenaultSport all the way!!!
sm kaj k se je pa errorju zavrtelo, pa jih ma zdj on gor... 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Joj mate problemov, naj data kodrlajsaste gor če hočta. Sej jih mata na svojih avtih 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
res jeskopusnik napisal/-a:Joj mate problemov, naj data kodrlajsaste gor če hočta. Sej jih mata na svojih avtih
- Little_tortilia_boy
v ljubljani so grde feltne nekak isti problem, kot na dolenskem svetlo modra barvaskopusnik napisal/-a:Joj mate problemov, naj data kodrlajsaste gor če hočta. Sej jih mata na svojih avtih

- Borut Kermc
po vsej vrjetnosti gredo črne nazaj originalne + distančniki 2cm uzadi pa 1cm spredaj =)
nemorem pa se odločiti pri gumah ... Bridgestone andrenalin ali pa federal rsr??

nemorem pa se odločiti pri gumah ... Bridgestone andrenalin ali pa federal rsr??
Little_tortilia_boy napisal/-a:v ljubljani so grde feltne nekak isti problem, kot na dolenskem svetlo modra barvaskopusnik napisal/-a:Joj mate problemov, naj data kodrlajsaste gor če hočta. Sej jih mata na svojih avtih
ahahahhahahhahahha vlego:):):)
Duli... jst sm mel njegove gor ker je on mel moje za en teden na probi da je vidu če mu paše srebrna al ne. Jaz pa nism hotu dat zimske gume gor brez profila uzad in sem dal pač njegove feltne gor ker so imela še nekaj mesa
. Upraš gregija k je pršu pogledat kok profila sm mel uzad na zimskih (sm jih že mel gor namonterane pa me je pol nekak prepričov da je bolš da se vozm z unimi kot pa da bi kej tablce dol jemal) 
sej dans sm te že vidu z srebrnimi feltnami, tku da sm si oddahnu že dopoldne. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
- Borut Kermc
Duli napisal/-a:sej dans sm te že vidu z srebrnimi feltnami, tku da sm si oddahnu že dopoldne.
Pol moras pa se mene vidt k mam crne original nazaj...za lepsi teden =)