Zanima me ali ve ali ima kdo kake izkusnje z barvanjem bobnov in diskov koles. Pa kakošno barvo se uporablja za tako barvanje
barvanje
Re: barvanje
Barva se zavorne klešče ne pa diskov, ker disk služi za zaviranje. Klešče se pa ponavadi barva z visoko temperaturno barvodimitrij napisal/-a:ziujo![]()
Zanima me ali ve ali ima kdo kake izkusnje z barvanjem bobnov in diskov koles. Pa kakošno barvo se uporablja za tako barvanjetnx
RenaultSport
no ja sej to sislil ja klešče od zavornih ploščič
aha in kje se da kupit tako barvo 
- murkodominik
- Kraj: Maribor - Ptuj
jas jih vsako leto pobarvam z navadnim sprejem in drži še zaj.dimitrij napisal/-a:no ja sej to sislil ja klešče od zavornih ploščičaha in kje se da kupit tako barvo
Vsako leto ko dam na avto letne gume malo popucam z "drotpiršno" najbolje če imap ono za na pormašino oz, biaks, nato pa samo z sprejem preko. in ti lahko pošljem sliko da še zaj se barva drži,
pomoje sploh ni fore v tej vročinski barvi
Dominik 
Fora je v tem da odvisno na kakšnem "stroju" barvaš. Za 1.2 cliota za vožnjo po mestu nima veze katera barva je gor, ker se klešče ne segrevajo toliko.murkodominik napisal/-a:jas jih vsako leto pobarvam z navadnim sprejem in drži še zaj.dimitrij napisal/-a:no ja sej to sislil ja klešče od zavornih ploščičaha in kje se da kupit tako barvo
Vsako leto ko dam na avto letne gume malo popucam z "drotpiršno" najbolje če imap ono za na pormašino oz, biaks, nato pa samo z sprejem preko. in ti lahko pošljem sliko da še zaj se barva drži,
RenaultSport
dominik hvala
se priporocam za kako slikco 
Tudi za veliko boljše avte od 1.2 je dovolj dobra navadna barva. Sam imam z navadno rumeno pobarvano in sem na dirkališču na racelandu toliko segrel platišča z bremzanjem da so se ventilčki stopili. Ko si dal prst na felgo ali čeljust si se lahko opekel in je še danes barva kot prvi dan, nikjer ni odstopila, tako da tudi ob segrevanju ne bo panike, ker sem sam stestiral. pa drži že 2 leti. Imam pa spodaj tudi 2 komponentno temeljno barvo.Spula napisal/-a:Fora je v tem da odvisno na kakšnem "stroju" barvaš. Za 1.2 cliota za vožnjo po mestu nima veze katera barva je gor, ker se klešče ne segrevajo toliko.murkodominik napisal/-a:jas jih vsako leto pobarvam z navadnim sprejem in drži še zaj.dimitrij napisal/-a:no ja sej to sislil ja klešče od zavornih ploščičaha in kje se da kupit tako barvo
aha ok hvala
kje se pa da kupiti ta sprej 
Jaz sem ga enkrat našel v OBI-ju, drugače pa kakšna trgovina z barvam ali pa na avto.netu techno racing.