Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
Baje se media nav da nadgradit na R-link 
115 KM ziher ne bo mel, to sem narobe napisal. Ta motor bo imel v Cliu 120KM. Ni pa nujno, da bo to GT verzija....IcEm4n napisal/-a:Pa bo GT res imel samo 115KM al je mišljeno bolj navita verzija tega motorja?
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Mislim da bi blo najbolj pošteno da bi dali not 1.6 dci ...130 km pa bi blo čist vredu j...š... tisti 0.9 ali 1.2 motor ...tist ni nč ...premalo navora ...1.6 traktorček bi pa že lepo pobiral klance 300 nm navora bi blo glih prov ...no pa še malo načipat na 150 konjičev + karavanček ...nalašč za povhen prtlažnik krompirja
... pa seveda diske odzad ....pa en bolš radio not ...(zvočnike) ker so res obupni še v moji dvojki bolje špila Cabasse ...
oh ja to bi blo hudo ja, sam pol bi biu takle klio 20k€...FastDay napisal/-a:Mislim da bi blo najbolj pošteno da bi dali not 1.6 dci ...130 km pa bi blo čist vredu j...š... tisti 0.9 ali 1.2 motor ...tist ni nč ...premalo navora ...1.6 traktorček bi pa že lepo pobiral klance 300 nm navora bi blo glih prov ...no pa še malo načipat na 150 konjičev + karavanček ...nalašč za povhen prtlažnik krompirja... pa seveda diske odzad ....pa en bolš radio not ...(zvočnike) ker so res obupni še v moji dvojki bolje špila Cabasse ...
Zadevca bi bla super že če bi dal not 1.5dci 110 + 6-stop.menjalnik, kot je blo navoljo pri 3.generaciji z boljšimi opremami.
Khm, moj dCi ima v peti prestavi pri 115 kmh točno 2000 obratov.Tike take napisal/-a:Avto se vrti pri 100km/h
na cca 2300 obratih!
Ne da se ker je R-link nekaj cisto sedmega napram media navFerdo napisal/-a:Baje se media nav da nadgradit na R-link
Megane Coupe 1,6 16v
benfr1 napisal/-a:115 KM ziher ne bo mel, to sem narobe napisal. Ta motor bo imel v Cliu 120KM. Ni pa nujno, da bo to GT verzija....IcEm4n napisal/-a:Pa bo GT res imel samo 115KM al je mišljeno bolj navita verzija tega motorja?
1,2tce bo imel 120,GT pa 140 km.
Megane Coupe 1,6 16v
Govora je o Cliu 4, navedel sam podatke za Clio 4 1,5 dCi.frankie napisal/-a:dci 2.0? al kateri ze? ccc
Pri 100 km/h ima približno 1750 obratov.
75 km.
Drugače pa imata 75 in 90 km enaka prestavna razmerja.
Drugače pa imata 75 in 90 km enaka prestavna razmerja.
@audio: koliko ti pa kaj kuri? pa kakšna je poraba na avtocesti, hitrost 130km/h ?
lp
lp
Zaenkrat sem naredil dobrih 1000 km, tako da nimam še točnih podatkov. Po BC je povprečna poraba 4.2, imam pa 30 km do službe in kar nekaj zastojev. Pri 130km/h mislim, da je poraba nekje blizu povprečja.mylo napisal/-a:@audio: koliko ti pa kaj kuri? pa kakšna je poraba na avtocesti, hitrost 130km/h ?
lp
Bom zdaj malo bolj pazljiv in kasneje napišem.
a mi lahko nekdo pove velikost zvočnika v sprednjih in zadnjih vratih gre se za novega Cliota IV.
Iščem načrt kako se pride do zvočnika.
Iščem načrt kako se pride do zvočnika.
Do zvočnika se najverjetneje pride z odstranitvijo vratne tapete. Zgodovina Renault-a nam govori da so imeli skoraj vsi Clioti 13cm zvočnike, tako da dvomim da so to spreminjali. Mogoče pa so, glede na nov sistem "Bass reflex".
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več