Megane III Bluetooth
- solorajder
Re: Megane III Bluetooth
Jst sem imel tudi nekaj problemov z Sony Experira Ray pri telefoniranju in poslušanju glasbe preko bluetootha.
V Task kilerju sem nastavil, da se proces Smart connect in glasba ne zaustavi, ko gre telefon v spanje.
V Task kilerju sem nastavil, da se proces Smart connect in glasba ne zaustavi, ko gre telefon v spanje.
Ne vem zakaj mi več ne izpiše naslova komadov na displeju, ko predvajam glasbo preko bluetooth.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
A pa ti je izpisovalo naslov komada, ker meni ga ni še nikoli s HTC telefonom, moram pa probat sedaj z novim telefonom Galaxy S3 in bom poročal kaj bo!!!
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Ja mi je že izpisovalo, ne vem v čemu je problem.
Imam MP3 radio brez BT, avto sem kupil čisto nov. Na začetku mi je prav tako izpisovalo imene komadov (mp3-jev), že čez kakšen teden pa nič več. Pa tudi sam ne vem, ali sem izklopil to s kakšnimi nastavitvami, ker v meniju radia ne najdem nikjer te opcije za nastavit.simonz1 napisal/-a:Ne vem zakaj mi več ne izpiše naslova komadov na displeju, ko predvajam glasbo preko bluetooth.
- bostjan.ambrozic
Jaz sem probal, izpiše ime komada vendar samo prvega, ki ga začne predvajati vendar tako ostane, ko pride na vrsto naslednji komad je še zmeraj ime tistega prvega, čudno ne vem kje je problem, bom še jutri mal probal z nastavitvami telefona pa javim.
Meni še ni uspelo nastavit da bi pisalo. Neka fora mora bit ker na začetku mi je.
- bostjan.ambrozic
Probal danes še enkrat, vendar isto kot sem napisal, mi ni jasno zakaj sproti ne bere naslova pesmi, prvo prebere ostalih ne, če boš našel kakšno rešitev napiši.
Lp
Lp
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
Enako tudi pri meni že od vsega začetka;)bostjan.ambrozic napisal/-a:Jaz sem probal, izpiše ime komada vendar samo prvega, ki ga začne predvajati vendar tako ostane, ko pride na vrsto naslednji komad je še zmeraj ime tistega prvega, čudno ne vem kje je problem, bom še jutri mal probal z nastavitvami telefona pa javim.

-
clioextreme04
- Kraj: Prlekija
Tudi meni se to dogaja, pa vem da je od začetka izpisalo ime vsake pesmi predvajane preko Bluetooth povezave..ampak nevem v čem je fora..
Let's turn and burn! 
Jaz sem danes odvil klemo iz akumulatorja da bi čisto vse zresetirou(predvidevam da je nekaj v nastavitvah) in nekaj časa pustil, ampak glej ga zlomka prklopim klemo nazaj in se ni nič zbrisalo tudi na potovalnem računalniku je vse ostalo v spominu. Na radiju sem pričakoval da bo potrebno vpisati kodo pa je tudi ni bilo treba, vse kar sem moral nastavii naza je bila ura drugo je vse ostalo v spominu. Čudno, ima mogoče še kako baterijo za spomin???
No takole, ker je tudi mene zaj.... tale bluetoot preko galaxy note II,sem se obrnil na servis ( Pleško cars Brezovica).Potožil sem za mojim problemom,da mi se radio kar ugaša in prižiga ko je povezna telefon.In sicer prikazni delavec, mi je sporočil da imajo vsi radii napake take oz podobne kot jaz in sicer zaradi novejših androidov in da delajo na tem in da bojo poosodabljal programsko opremo radia in bo delovalo nemoteno..
Zanimivo, meni sicer dela povezava Bluetooth normalno, se pa včasih zgodi, da se noče povezati s telefonom, takrat moram na telefonu izklopiti in ponovno vklopiti Bluetooth, da dela. Predvajanja glasbe preko bluetooth pa sploh še nisem preizkusil.
Da delim še z vami....Pri povezavi z bluetooth oz prostoročnim telefoniranjem preko bluetootha v avtu,sem imel in so imeli kar nekaj težav lastniki novejših android naprav.Tudi na servisu niso znali oz ne znajo pomagati.No v glavnem dela...Vse morate pobrisati seznanjene naprave iz radia v avtu.Potem se povežete na novo s telefonom in vtipkate PIN kodo ki jo izpiše na radiu.Potem pa vas vpraša za seznanitev kontaktov imenika z radiem in tukaj morate obvezno dat PREKLIČI.in sedaj ne bo delalo težav...
Čudno dela tale bluetooth... Vsak telefon po svoje.
HTC EVO 3d predvaja samo glasbo pa telefonske klice...ne moram pa preklaplati glasbe v avtu(samo na fonu) pa še ne izpisuje ime glasbe na zaslon.
Potem HTC Desire z, dela vse razen izpis muzke.
Sony xperia S...nedela NIČ
A je že mogoče tista posodobitev za radio na voljo?
Našel sem neko tabelo podprtih fonov, mogoče je to problem
:
http://www.renault.co.uk/Resources/PDF/ ... diosat.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC EVO 3d predvaja samo glasbo pa telefonske klice...ne moram pa preklaplati glasbe v avtu(samo na fonu) pa še ne izpisuje ime glasbe na zaslon.
Potem HTC Desire z, dela vse razen izpis muzke.
Sony xperia S...nedela NIČ
A je že mogoče tista posodobitev za radio na voljo?
Našel sem neko tabelo podprtih fonov, mogoče je to problem
http://www.renault.co.uk/Resources/PDF/ ... diosat.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;