Novi Clio IV - 2013
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Re: Novi Clio IV - 2013
Kar osnovni 1.2 16v 
Ta nulti servis je po utekavanju priporočljiv - vsekakor pa bi servise ne glede na predpise proizvajalca izvajal na 20kkm ali celo kaj prej - 30kkm je čist predolga doba... jaz mojega na max. 15kkm.

- 2Fast&2Furious
Ja kakšna finta je pa to...Nekateri clioti IV imajo stikalo za izklop ESPja, nekateri pa ne. Gledam na avto.net in očitno so po nekem čudnem ključu notr vgrajeni, sploh ni važno kakšna je oprema (nekateri Expression imajo, nekateri Dynamique pa ne). In naš ga seveda nima

lp
EDIT: Se opravičujem za zmedo, očitno noben nima stikala za izklop ESPja, imajo na avto.netu prodajalci tako pomešane fotke/opise, da sem mislil da je stikalo za izklop start/stop funkcije. stikalo za ESP (ker so na fotkah kjer piše 1.2 16v, stikala na sliki, slikce na stikalu pa se seveda ne vidi detajlno).
lp
EDIT: Se opravičujem za zmedo, očitno noben nima stikala za izklop ESPja, imajo na avto.netu prodajalci tako pomešane fotke/opise, da sem mislil da je stikalo za izklop start/stop funkcije. stikalo za ESP (ker so na fotkah kjer piše 1.2 16v, stikala na sliki, slikce na stikalu pa se seveda ne vidi detajlno).
Zadnjič spremenil 2Fast&2Furious, dne 18 Jan 2013, 01:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Am nima stikala za izklop espja ? Pol jest v takm vremenu nemorm dam 
zrd espja ustov sred klanca ker se je avto ustavu ker ga je neki zje.. in se je odloču da bi se on ustavu. sreč so mele gume tok oprijema, da avto ni začev drser nazaj.. ko sm ga izkluču je pa zadeva šla ko raketa sicer je mal kopal ampak to sm tud hotu ker drgač ne bi pršov, do oprijema in vrha klanca..
pr espju mi je v tem času najbl ušeč tipka za izklop..
Sej ne rečem, da zadeva ni fajn če je mejčkn snega na cest je supr če ga je pa 5cm+ je pa zadeva neuporabna.. pa še mašine ne spusti čez 4 k rpm...
pr espju mi je v tem času najbl ušeč tipka za izklop..
Sej ne rečem, da zadeva ni fajn če je mejčkn snega na cest je supr če ga je pa 5cm+ je pa zadeva neuporabna.. pa še mašine ne spusti čez 4 k rpm...
na laguni (II) je tako, da jo zamori do te mere, da crkne, potem se pa lahko samo slikašclio open napisal/-a:Zakaj ne?
Jaz imam pozitivne izkušnje z ESP (in ostalimi podsistemi) pri Renaultu. Speljevanje v snegu na ravnem in v klance je bilo s tem "brez brige". Malo je utripala lučka na armaturi, a sem šel naprej - naprej pred ostale
novejši imajo sigurno boljše narejeno
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
To je tudi pri Cliu 2. V večini primerov samo malo odvzema gas ampak v čisti sneg v kak hud klanec ga pa odvzema toliko da se na koncu ustaviš. Tako, da za ekstremne primere ga raje izklopim pa kopljem do vrha (pač en smotan klanec je do doma). Za po ravnem, plundri itd je pa fajn, lepo pospešuje.
- 2Fast&2Furious
Je pa tudi malo smšeno, da ob vsej tehnologiji odstranijo tipko za izklop/vklop ESP-ja 
To itak, jaz imam intervale pri Masterju na 40kCr00k napisal/-a:Ta nulti servis je po utekavanju priporočljiv - vsekakor pa bi servise ne glede na predpise proizvajalca izvajal na 20kkm ali celo kaj prej - 30kkm je čist predolga doba... jaz mojega na max. 15kkm.
Lp
a kdo pšosod tanovga clia gremo proobat, če je bolš narjen al ne
hehe
sm master je praktično napol kamjon, tm se pa servise na 80-120k dela, tku da mislm da ni potrebe delat usakih 20k, ker so tej novi motorji narejeni za dalše servisne intervale.Fuego 85 napisal/-a:To itak, jaz imam intervale pri Masterju na 40kCr00k napisal/-a:Ta nulti servis je po utekavanju priporočljiv - vsekakor pa bi servise ne glede na predpise proizvajalca izvajal na 20kkm ali celo kaj prej - 30kkm je čist predolga doba... jaz mojega na max. 15kkm.. Bom prvega naredil na 10, ostali pa bodo sledili na 20, kot je bila praksa pri starem...
Lp
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
vas v snegu verjetno je*e ASR, ne ESP (ki je očitno združen z ASR?).
neb vedu ampak tipka za isklop espja zadevo reš.. je pa megan 1.6, 2004 letnik
dost offtopica
dost offtopica
Tko k so bli tud dci-ji in je pol ribajo mašine, ko grejo razni ležaji kaput... je olje in filter cenej k generalkaDuli napisal/-a:sm master je praktično napol kamjon, tm se pa servise na 80-120k dela, tku da mislm da ni potrebe delat usakih 20k, ker so tej novi motorji narejeni za dalše servisne intervale.Fuego 85 napisal/-a:To itak, jaz imam intervale pri Masterju na 40kCr00k napisal/-a:Ta nulti servis je po utekavanju priporočljiv - vsekakor pa bi servise ne glede na predpise proizvajalca izvajal na 20kkm ali celo kaj prej - 30kkm je čist predolga doba... jaz mojega na max. 15kkm.. Bom prvega naredil na 10, ostali pa bodo sledili na 20, kot je bila praksa pri starem...
Lp

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6876299&show=2" onclick="window.open(this.href);return false;
A js prou vidm da ma ta Clio vsa stekla crna
. Hudo, ce se ne motim so samo sprednja stekelca pred vzvratnimi ogledali obicajna... A na to foro se pa da homologirat?
Pa pazi Nexen pnevmatike
, verjetno ni to prva vgradnja!?
Drugace je pa hud ko pajk
Lp
A js prou vidm da ma ta Clio vsa stekla crna
Pa pazi Nexen pnevmatike
Drugace je pa hud ko pajk
Lp