Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013
avto leta je itak kuhinja 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Če je notranjost avta prava, potem je Expression (sklepam po volanu). Sem pa opazil, da v konfiguratorju 17" sploh ni možno izbrat.
17" je na voljo recimo v nemškem konfiguratorju, kjer so na voljo ogrevani prednji sedeži. No, za platišča nisem čisto prepričan, za ogrevane sedeže pa sem. 17" naj bi bili sicer kmalu na voljo.
Sem že par dni pozoren, če bom kakega videl "v naravi", pa sem videl točno enega, rdečega. Ostali so bili na parkirišču katerega od prodajalcev ali pa reklama (Nama, Mercator center pred časom
)
A se res tako malo proda zaradi recesije, ali so vsi izven LJ ... ali pa je z avtom nekaj resno narobe in vsi vedo, samo jaz ne.
A se res tako malo proda zaradi recesije, ali so vsi izven LJ ... ali pa je z avtom nekaj resno narobe in vsi vedo, samo jaz ne.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Jaz jih kar nekaj srečam po Ljubljani. Je kar nekaj belih, enega srebrnega sem že srečal, pravtako rdečega (da ni bil polepljen), pred dnevi zvečer pa sem imel občutek da se mi je nasprot peljal metalik rjave barve. (se pa tudi naš mišje siv vozi po Lj) 
prodajali so se že oktobra
ampak narod je čakal, da jih pripeljejo 
Jaz sem imel srečo, da sem bil med prvimi. Drugače je kr naval glede avtomobila.
Jaz sem imel srečo, da sem bil med prvimi. Drugače je kr naval glede avtomobila.
Golf 7 se je začel prodajati nekako ob istem času in je podobno priljubljen med Slovenci, pa se ne spomnim, da videl več kot enega ali dva. Cliov 4 sem, za razliko, videl kar nekaj.

Na letališču se fjakajo v vseh barvnih kombinacijah. Pa vsi so privat, tko da jih vsaj kle ene 6-7 videvam 
golfe itak kupujejo penzionisti, da se vozjo h maš in nazaj 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
morjo bit teli penzionisti kar polni €€€, golfič je drag...jurko napisal/-a:golfe itak kupujejo penzionisti, da se vozjo h maš in nazaj
- 2Fast&2Furious
No naš je bil danes na prvi menjavi olja na 3000km, sedaj pa veselo dalje 
To ima predpisano, ali ste sli po svoji volji?
Lp
Lp
- 2Fast&2Furious
Ob nakupu so rekli, da proizvajalec ne predpisuje tega servisa ampak prvega pri 30kkm ali enem letu. Naši Renault servisi pa so se odločili, da bodo vseeno "predpisali" menjavo (ki ni obvezna) olja po 3kkm, tako so ob nakupu priložili kupon za menjavo olja in oljnega filtra za 55€ (računali naj bi samo material). Se mi zdi kar korektna poteza iz strani Renault Slovenija.
lp
lp
Res fajn od njih, kaksen moped pa imas? Sprasujem ker ko smo pri nas dobili novega Clia 3, ni bilo ne duha ne sluha o cem podobnem
. Pa ob nakupu novega Masterja lani isto nic, niti mi ni tega nihce tam svetoval
...
Lp
Lp