Jaz zadnje tedne dnevno srečavam nove modele... rdeč, moder, belih je v bistu največ (razen če vedno istega vidim, hehe)...schkorc napisal/-a:Malo off... Kje pa se skrivajo vsi novi Clio-ti? Trgovci pravijo, da je precej zanimanja in da ne dohajajo dobavljati. Po drugi strani sem včeraj (pa drugače sem kar dosti "okoli") v Mariboru prvič videl Clia, ki ni deloval, da bi bil testni. Malo kasneje sem sicer v Trbovljah srečal še enega, ki tudi ni deloval testni, s tem da je ta potoval na avtovleki (registriran in videti vožen)?
LP, Primož
Novi Clio IV - 2013
Re: Novi Clio IV - 2013

- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Evo sem probal v našemu in se z desno tipko normalno lahko javim.Ferdo napisal/-a:Ko imam prek bluetootha telefon povezan z media nav ne morem se javt na telefon ne prime funkcija pri volanu prime pa na touch screen.
lp
Mene je ta clio čisto prevzel 
Imam pa eno vprašanje. V glavi imam podatek, da naj bi bil MediaNav v slovenskem jeziku. Se motim?
Imam pa eno vprašanje. V glavi imam podatek, da naj bi bil MediaNav v slovenskem jeziku. Se motim?
tale clio je čist nor
da ne govorim o dci verziji. svinja se brez problema pelje 180+, jst sm samo debelo gledu ko se mi je na obvoznici za ritjo pelu pri skor *** na uro
ps. vozila je pa ženska
sinko in vsi policaji, spreglejte ta post
sinko in vsi policaji, spreglejte ta post
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ferdo predstavi ga v galeriji 
Bom bom, ko bom naredil kaki upgrade na njem. 
Zdaj bom sistem nadgradil, da vidim če bo to sploh delovalo.
Mene zanima kako naj svoje poi točke naložim na navigacijo od medianav.
Ni slovenskega menija.rc2io napisal/-a:V glavi imam podatek, da naj bi bil MediaNav v slovenskem jeziku. Se motim?
Zdaj bom sistem nadgradil, da vidim če bo to sploh delovalo.
Mene zanima kako naj svoje poi točke naložim na navigacijo od medianav.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Ali je komu jasno v čemu je hec, da potovalni računalnik neha kazati koliko km je do praznega rezervarja po prižigu lučke za gorivo? Isti primer sem srečal že pri Peugeotu 207
lp
lp
Isto je tut pr mojem Meganu. Pomoje je to zato da ne bi kakšen buhtel kalkuliral kok časa se še lahko vozi, ampak da greš takoj na pumpo 
to je še od nekdaj pri renoju
začne se pri cca 70km
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Odvisno od porabe kdaj ti neha kazat. Lahko kaže tud še 2km pa lučka še ne gori, če je še tolk goriva v rezervoarju 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Pri mojem neha kazat ko pade na 60km 
Sem že naredil okoli 250km
Danes pa sem glih v navigacijo dodal poi radarje.
Sem že naredil okoli 250km
Danes pa sem glih v navigacijo dodal poi radarje.
si jih ročno dodal, al se da prenest? 
ročno prek Renault Media Nav Toolbox programa
link za poi. http://dl.dropbox.com/u/62415726/speedcam.kml
datoteka more bit v KML.

link za poi. http://dl.dropbox.com/u/62415726/speedcam.kml
datoteka more bit v KML.

a to maš program za na računalniku?
zanimiva zadeva