to je kriv rele, nov stane 20e in mas mirR19-racing napisal/-a:pa stikalo za avtomatski vklop luci ne dela vec,ko das dolge luci se zadnje plus tablica use ugasne....
Renault Twingo Wind
Slike bom postal kasneje, morem še vseskup na računalnik dat. Me je pa skoraj zjutraj kap zadela ko pridem do avta pa je bla zadnja desna guma prazna
mogoče je bla kaka smetka v ventilčku, samo glede na obnašanje in mentaliteto naših sosedov se ne bi čudil če se komu niso svetle feltne preveč pa jih je šel malo pobožat
tak da postam feltne takoj ko pridem domov 
Danes sem mel pol ure odveč časa pa sem avto malo spucal od znotraj in zunaj, pa felne so se včeraj premontirale - zaenkrat 13ke, avto se kar dosti uporablja pa mi je važna funkcionalnost pred izgledom, pa še ena res ugodna opcija je bila za te felne tak da avto se zaenkrat vozi naokoli v takem stanju
zaenkrat slike s telefonom na hitro, je pa v fazi nakupa en malo boljši aparat

[/i]
zaenkrat slike s telefonom na hitro, je pa v fazi nakupa en malo boljši aparat

[/i]- R19-racing
- Kraj: koper
kje pa je ta rele priblizno?Godward napisal/-a:to je kriv rele, nov stane 20e in mas mirR19-racing napisal/-a:pa stikalo za avtomatski vklop luci ne dela vec,ko das dolge luci se zadnje plus tablica use ugasne....
lep lep twingec....ce te ne zanima poraba das lahko vecje feltne gor,pomoje so te cisto vredu....Moje mnenje glede ocetovega premalo konjev za met klimo
- R19-racing
- Kraj: koper
Re: Renault Twingo Wind
Avto se prodaja, odkar ga imam nisem imel niti eura izrednih stroškov, samo tankaj in vozi ter zadnje pakne so nove + seveda redni servisi. Je pripravljen na zimo. Več na zs, ugodno
Re: Renault Twingo Wind
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6775224&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;